Šta nam anđeli poručuju u 2018. godini?

Prve anđeoska radionica u Beogradu u okviru Angel Fair sajma 17. decembra u Promenadi.

Još Paolo Koeljo je pričao o susretanju sa anđelima u svojoj knjizi Anđeo čuvar.

„Nismo sami. Svet se preobražava i mi smo deo tog preobražaja. Anđeli nas vode i štite. Uprkos svim nepravdama, uprkos stvarima koje nismo zaslužili a dešavaju nam se, uprkos tome što se osećamo nemoćnima da promenimo ono što ne valja u nama i u svetu, uprkos svim briljantnim argumentima Velikog Inkvizitora - Ljubav je još uvek jača i pomoći će nam da rastemo i da se razvijamo. I samo tada ćemo moći da shvatimo zvezde, anđele i čuda."

Saznanje da nam anđeli pomažu u svakodnevnom životu za neke je bilo neverovatno otkriće i o tome govore iskustva mnogobrojnih ljudi, koji se bave ovom temom. Između ostalog izdavačka kuća Lujze Hej, Hay House, godinama organizuje World Angel Summit. Na ovom događaju ljudi iz celog sveta imaju priliku da se kroz različite programe povežu sa svojim anđelima čuvarima, spoznajući sopstvenu svrhu postojanja.

U susret novoj godini, pravo je vreme za donošenje odluka i stvaranje promena, koje nam mogu doneti bolji kvalitet života. Anđeli nam mogu pomoći u svim oblastima, kao što su zdravlje, finansije ili odnosi sa ljudima u našem okruženju.

Snježana Sredojević je Doreen Virtue Certified Angel Card Reader i praktičar Anđeoskog Reikija, dok se Branka Kiždobranski sa anđelima svakodnevno sreće kroz Regresoterapiju i Theta isceljivanje. One će zajedno po prvi put u Beogradu u okviru Angel Fair-a održati radionicu povezivanja sa anđelima, 17.12. u Promenadi od 20h-22h.

Na radionici učesnici će imati priliku da prođu kroz individualne procese osvešćivanja anđeoskog postojanja, dobiju lične poruke od svojih anđela čuvara, upoznaju se sa tehnikama povezivanja sa anđelima i prođu kroz vođenu grupnu meditaciju.

Angel Fair radionica će svim učesnicima dati priliku da u 2018-u godinu uđu sa veštinama pomoću kojih će uz svoje anđele čuvare biti inspirisani da stvaraju čuda svaki dan.

Prijave za radionicu su u toku i rezervacije se mogu napraviti preko: info@angelfair.co Detaljnije informacije možete videti na: angelfair.co

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.