Snaga ženske energije - "Be THE woman"

Iskustvena radionica Be THE woman oslobodiće vaše pravo sopstvo.

Mi žene - junakinje 21. veka, na našoj stazi imamo mnoštvo prepreka koje treba da nadvladamo i puno unutrašnjih pustolovina da prođemo kako bismo oslobodile naše pravo sopstvo. Uspon žena u savremenom društvu je evolucija od usredsređenosti na druge ka usredsređenosti na unutrašnje.

Osnovno načelo posvećenosti sebi koje nam je neophodno da bismo živele svoju istinu je vrlo jednostavno: Naučite da volite sve što jeste: mane i ostalo. Uvek kada se posvetimo sebi, stvari se menjaju iznutra. Kako postajemo svesnije da nam više ne služe saglasnosti i verovanja za koja se vezujemo, tako dospevamo u situaciju da ponovo biramo i svesno dajemo saglasnosti koje su podrška i hrana onom što zaista jesmo.

Koliko je to moguće za ženu danas?
Koliko vam je to lako?

Iskustvenu radionicu vode:

Ana Strugar, HOLA terapeut, sertifikovani terapeut za masaže i akupresuru, Reiki master učitelj i Bahov praktičar spaja energiju ratnice i energiju boginje u nama, kroz vođene meditacije i iskustvo povezivanja sa sobom. Ana je osnivačica holističkog salona „Detelina“ i prošla je obuke i usavršavanje kroz obuku za Gendai Reiki učitelja kod Olivere Ene, zatim kroz edukaciju za HOLA terapeuta kod Olivere Ene, obuku kod Svetlane Mitić za Bahovog praktičara (prema programu italijanskog Instituta za naturopatiju) i usavršavanje u holističkim metodama pomoći nastavlja obukom za Globwell i Holističku masažu u „Beauty Imagini“ kod Tanje Jevđović. Godine 2014. završila za Usui Reiki Mastera i Učitelja. Iste godine se usavršava u metodama terapeutske, wellness i masaže vulkanskim kamenjem u Estetic studiju „Niki Line“.

Teodora Novaković, diplomirana glumica, balerina, violončelistkinja, autorka brenda „Mesec i zec“ i šaptačica kristala, povezaće nas sa lepotom i probuditi magičnu iskru u nama lekovitim uljima sa kristalima. Svaka polaznica moći će da napravi svoju kristalnu mrežu koja će vibrirati u njenom domu i podsećati je na ono što ona zaista jeste. Mesec je ženski simbol i pomenut je u raznim mitovima i legendama i predstavlja maštu, mudrost, snove i inspiraciju. U nordijskoj mitologiji zec je bio pratilac Freje, boginje ljubavi i magije, povezan je sa svim lunarnim božanstvima i znači obilje, plodnost.

Jasmina Stojanović, diplomirani filolog grčkog jezika i književnosti, NLP master, Reconnective healing praktičar, Access bars facilitator, Points of You trainer, dugogodišnja urednica magazina „Sensa“, zaljubljenik u astrologiju i duhovne životinjske vodiče i sve načine otkrivanja istine o sebi, proći će zajedno sa vama kroz proces integracije i spoznavanja svoje lepote.

Šta će se raditi na druženju?

- Isceljenje materice kroz vođenu meditaciju.
- Spoj sa majkom prirodom i uzemljenje za ostvarenje manifestacije.
- Rad sa kamenom oblutkom. Staroslovenski "wellness".
- Rad sa našim precima kroz vođenu meditaciu.
- Ples uz indijanski bubanj :)
- Kristalnu mrežu.

Šta je kristalna mreza:
Kristalna mreža se sastoji od kristala, svete geometrije i najbolje namere. Ona stvara jedinstvenu vibraciju koja donosi: ljubav, mir, izobilje, kreativnost, zahvalnost, isceljenje, radost, napredak... Predstavlja harmoničan spoj nauke, umetnosti, istorije i duhovnosti. To je savršena ravnoteža muške i ženske energije, koja pomaže da podignemo našu vibraciju i svest. Svaki obrazac svete geometrije ima svoju frekvenciju i energiju, a uparen sa kristalima pomaže nam da manifestujemo naše namere u stvarnost. Na radionicama svako pravi svoju kristalnu mrežu, budi intuiciju i pravi personalni grid u koji “sadi” seme sopstvene svrhe i namere.

Prijave vršite na: info@salondetelina.rs

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.