SENSA vam donosi besplatna predavanja i radionice u maju

Dočekajte ovo proleće kako treba. Informišite se i budite na pravom mestu u pravo vreme. SENSA za vas organizuje tri predavanja koja ne treba propustiti.

10. maj u 18h
Hipnoterapija po metodi Marise Peer

Predavanje i radionicu vodi Karmen Jerković Yücel
Saznajte zašto hipnoterapija po ovoj metodi daje brze rezultate posebno ako se radi na temama anksioznosti, samopouzdanja, finansija i poremećaja u ishrani.

16. maj u 18h
Radionica Izaberi Sebe
Radionicu vodi Jelena Milanović, Coach Energetske Transformacije,
Access Bars & Body Process Facilitator, Coach, NLP Master

Da li Izaberi Sebe znači biti sebičan? Ili priznati svoj kapacitet i svoju moć? Da li vam je dosta izgovora i rešenja koja nam pružaju drugi ljudi?
Kako bi bilo da sada sami preuzmete odgovornost i kreirate sopstvenu realnost, onu o kojoj ste oduvek maštali i znali da negde postoji? Da li je sada je vreme da vratite sebi svoju moć?
Radionica Izaberi Sebe se prvenstveno bavi našim stanjem u ovom trenutku, našim svesnim i nesvesnim izborima, kojima kreiramo svoj život, partnerske odnose, zdravlje, fizički izgled, finansijsku situaciju. Ova radionica vas vodi do pristupa vašoj unutrašnjoj snazi.

31. maj u 18h
Put do zdravlja
Predavanje vodi dr Boško Hristić

Saznajte zašto je važno da naučimo da slušamo svoju intuiciju kako bismo pronašli i put do vitalnosti.
Naučeni smo da da se svi odgovori kriju negde spolja: porodica, prijatelji, okolina. Dok slušamo sve druge osim svoju unutrašnju mudrost gubimo dragoceno vreme.
Kako da se povežemo sa poljem mudrosti i znanja koje će nam pokazati jasno i nedvosmisleno šta da učinimo kako bismo ostvarili svoje potencijale saznajte na predavanju dr Boška Hristića.

Mesto:Media centar, Vlajkovićeva 8

Sva predavanja su besplatna.

Prijava je obavezna na sensa@adriamedia.rs

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.