Otkrijte svoje blokade obilju i uspehu

Da li ste potpuno zadovoljni svojim životom u svakom njegovom segmentu? Ako niste, zašto niste, šta je ono sto vam ne dozvoljava da živite život punim plućima?

Najčešći odgovor je je vezan za našu okolinu, ili samo da imam još ovo, samo da sam rešio/la ono... i tako život prođe u isčekivanju nečeg iz budućnosti koja i kad dođe, postoji sledeće samo da... ili samo kad...
Odgovor je mnogo česće u nama samima nego što možemo i da zamislimo, ali od svojih slepih uglova, od svojih energetsko emotivnih ožiljaka, mentalnih obrazaca, od svog ne razumevanja kako u stvari svet u kom živimo funkioniše, ne vidimo ne samo rešenje, nego odakle i da počnemo sa trazenjem rešenja. Odakle krenuti?
Za rešavanje svakog problema ili za napredak u bilo kojoj oblasti zivota, postoje tri koraka.

  • Biti svestan da imamo problem tj. da nas nešto blokira
  • Biti spreman za rad na njemu
  • Rešavanje blokada

Tokom dva dana polaznici seminara „Otkrijte svoje blokade obilju, zdravlju i uspehu" sa Jasminom Kovačev mogu spoznati svoju mapu, svoje blokade, i dobiti jasnoću gde su i kako dalje do rešenja najkraćim putem bez magičnog stapića. Da bismo postigli obilje, zdravlje i uspeh, neminovan je rad na sebi. Mnogi se pitaju šta to znači raditi na sebi.

Radionica se održava u Zagrebu 16. i 17. aprila i u Beogradu 23. i 24. aprila od 10 do 18.30h. Program vodi Jasmina Kovačev.

Prijave putem linka ili mejla OrganizacijaSrbija@gmail.com.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.