Seminar: Hrana za dušu i telo

Okruženi smo izobiljem informacija i izbora koji se tiču zdrave ishrane i vitalnosti. Ipak, tako često smo zbunjeni i zavedeni pogrešnim informacijama. U septembru će u Beogradu gostovati dr Katarina Melzer koja će nam pomoći da najzad uhvatimo pravi smer i krenemo ka zdravlju.

Dr Katarina Melzer je istaknut međunarodni stručnjak i predavač u oblasti nutricionizma i fiziologije. Blisko sarađuje sa nekim od najpoznatijih stručnjaka i institucija u oblasti, redovno objavljuje radove u istaknutim naučnim časopisima i doprinosi međunarodnim konferencijama u vidu predsedavanja, moderacije i predavanja. Dr Melzer je direktor firme Equiliberty Consulting, d.o.o, koja pruža stručnu podršku u stvaranju okruženja, stavova i navika neophodnih za vođenje zdravog načina života pojedincima, vladinim, akademskim i međunarodnim organizacijama i korporacijma.

Body and soul food (2)

Iako je ishrana jedna od osnovnih funkcija života, nijedna generacija do sada nije bila toliko zbunjena na koji način, kada i koliko jesti. Dr Melzer unosi jasnoću u sadašnju džunglu često zbunjujućih i kontradiktornih nutricionistikčih doktrina, od kojih mnoge nisu bazirane na naunčim rezultatima, pruža znanje i samopouzdanje da samostalno donosemo odluke o pravilnoj ishrani i ohrabruje nas da uživamo u tom procesu!

Seminar: HRANA ZA DUŠU I TELO
Datum: 13,14,15. septembar 18.30h
Mesto: Courtyard Belgrade City Center, Vase Čarapica 2-4, Beograd

13.septembra se program odvija na engleskom dok se 14. i 15. odvija na srpskom jeziku. U cenu programa su uključeni i apero i večera. 

Više informacija na: www.equiliberty.org; Instagram: @equiliberty; Facebook: @bebalancedbefree

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.