Seminar: Energetska astrologija Urana

Energetska astrologija Urana namenjena je svima koji imaju tešku poziciju natalnog ili progresivnog Urana, poremećaj ritma lupanja srca, pulsiranje nekog dela tela ili nervozu.

Seminar Energetska astrologija Urana održava se 20. maja u Kepler institutu, od 12 do 16 časova.

Pored sedam klasičnih energetskih centara (čakri), čovek poseduje i „više", transcendentne energetske centre koji su povezani sa trima transcendentnim planetama - Uranom, Neptunom i Plutonom. Tako govorimo o tri posebne čakre, čija je energija bitno drugačija, pre svega zato što u sebi podrazumeva integrisaniji oblik energetskog postojanja, na čijoj se osnovi razvijaju i tri viša stanja svesti.

Kako bi Uranova čakra mogla da se aktivira kod natusa, neophodno je da se najpre, kao svojevrsni „aerodrom" za nju, aktivira jedinstvo u radu treće (Sunce) i pete (Merkur) čakre. To podrazumeva da su ove dve čakre (treća i peta) u savršenom balansu, te da zajedno mogu da čine celovitost entiteta, pri čemu je „orbita" ili kružnica formirana od ova dva centra - nosač na kome se „inkarnira" entitet višeg reda, odnosno - kosmičko stanje svesti natusa.

Više informacija na: 011. 267.31.92, 064.387.222.4 ili info@keplerunited.org
www.energetskipsiholog.org

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.