Seminar Bowen terapeutske tehnike: balansiranje tela i prevencija zdravstvenih problema

Postanite i vi Bowen terapeut i naučite kako se balansira telo i preveniraju zdravstveni problemi.

Bowen je manuelna, neinvazivna, holistička tehnika pa je dijapazon zdravstvenih problema kod kojih može da pomogne veoma širok. Efikasna je u prevenciji različitih zdravstvenih problema i balansiranju tela na svim nivoima.

Naučite da pomoću nežnih pokreta preko mišića, tetiva i nervnih puteva podstaknete telo da aktivira svog „unutrašnjeg doktora" i započne proces samoisceljivanja. Pošto telo detektuje i uklanja uzroke zdravstvenih problema, primena Bowen tretmana nema kontraindikacije. Može se primenjivati na svima, od beba i trudnica, dece, sportista do starih osoba.

Ukoliko je Vaše zanimanje fizioterapeut, medicinska sestra ili se bavite nekim vidom komplementarnih terapija lečenja, brzo ćete uvideti da će Bowen poboljšati i proširiti Vaše veštine i pružiti mogućnost da klijentima ponudite sasvim drugačiji pristup isceljivanju.

Kroz sistem obuke može proći svako. Seminar održava akreditovani istruktor Austalijske Bowen akademije (Bowen Therapy Academy of Australia (BTAA)), Alexandra Antoniou, poreklom iz Grčke, koja širom sveta održava seminare Bowen terapije.

Bowen seminar biće održan u Beogradu od 1. do 4. marta 2018. Više informacija na adresi www.boventerapija.rs

Prijave na:  boventerapija@gmail.com

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.