RITRIT SA MOHANĐIJEM: Regenerišite dušu i telo na obali Bosfora!

Nakon svega što smo prošli prethodne godine, pojedinačno i globalno, svima nam je potreban predah, malo ohrabrenja i punjenje pozitivnom energijom.

Izazove kroz koje smo prošli tokom prošle godine možemo pretočiti u snagu, fleksibilnost i stabilnost. Ovaj ritrit sa Mohanđijem vodi nas kroz put transformacije naših najvećih izazova u priliku za rast i napredak, na svim nivoima, uključujući fizički i duhovni.

Pridružite se ovom ekskluzivnom sedmodnevnom ritritu gde ćete dobiti priliku da se transformišete kroz Satsange i neobavezne razgovore sa Mohanđijem, podmladite svoje telo kroz jutarnje joga sesije sa Devi Mohan, opustite uz šolju čaja na Bosforu, detoksirate uz vegansku hranu koju priprema naši privatni kuvar, iscelite kroz meditacije, Mai-Tri metod, i druge tehnike. Pridružite se posebnoj proslavi Mohanđijevog rođendana upravo tamo gde se spajaju Evropa i Azija.

ritrit-sa-mohandijem-regenerisite-dusu-i-telo-na-obali-bosfora43

Više informacija možete naći na linku: https://mohanji.org/events/transform-challenges-into-opportunities/ ili putem mejla na events@mohanji.org

Prijave se vrše putem linka: https://mohanji.org/apply-for-program/

Mohanđi je svetski poznati humanitarac koji živi po uverenju „Pravo bogatstvo potiče od onoga što dajemo ovoj zemlji, a ne ono što od nje uzimamo“. Mohanđi veruje da je najbolja religija za ljude čovečanstvo, a najbolja duhovna praksa je Ahimsa (nenasilje) u mislima, rečima i delima. Mohanđi naglašava životni stil unutrašnje čistote, nenasilja, bezuslovne ljubavi i nesebičnog služenja prema svim bićima. „Istinsko majstorstvo je vladanje sopstvenim umom“, kaže Mohanđi, koji govori o putu bezbrižnosti, spontanosti i biti potpuno svoj!

ritrit-sa-mohandijem-regenerisite-dusu-i-telo-na-obali-bosfora4

Učesnici ovog ritrita će imati priliku da borave u hotelu Four Seasons na Bosforu, smeštenom u osmanskoj vili iz 19. veka, koja očarava svojim ambijentom koji oduzima dah. Biti na obali Bosfora je jedinstveno uzbudljivo iskustvo - upravo tamo se završava Evropa i započinje Mala Azija, a azijska strana udaljena je samo nekoliko minuta morem.

ritrit-sa-mohandijem-regenerisite-dusu-i-telo-na-obali-bosfora

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.