Ramonda Serbica: Festival lekovitog bilja i očuvanja psihofizičkog zdravlja

Drugi po redu festival pod nazivom "Ramonda Serbica" sa temom Lekovito bilje i očuvanje zdravlja, ove godine je fokusiran na eminentne stručnjake i predavače, koji će svoja iskustva i znanja podeliti sa vama.

Festival lekovitog bilja i očuvanja psihofizičkog zdravlja "Ramonda Serbica" koji se održava u subotu, 12. maja od 12 do 20 časova u hotelu Zepter, Terazije 10, biće posvećen tome kako živeti zdravo, biti negovan i u dobroj formi.

Kako biste dostigli zadovoljstvo i sreću, važno ja da znate kako i čime treba da se negujete, hranite i relaksirate, koje biljne preparate da koristite, koju kozmetiku da birate. Zato će festival obogatiti i brojni predavači u službi balansa duše i tela. Na vaša pitanja o očuvanju zdravlja, lepoti i vitalnosti, odgovaraće stručnjaci iz oblasti preventive bolesti, fitoterapije, aromaterapije, farmacije, dermatologije, masaže, nutricionizma, biotehnologije, kozmetologije i drugih oblasti.

Festival je edukativnog karaktera sa ciljem da podigne nivo svesti u očuvanju zdravlja danas na prirodan način i uticaju pozitivnih misli kod isceljenja.

Rezervacije i prijave su obavezne, a broj mesta je ograničen.
Za rezervaciju i dodatne informacije: e-mail: org.fest@yahoo.com i putem telefona 065/50-50-520 - Jelena, 064/255-94-90 - Tanja.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.