Radionica za roditelje đaka prvaka: praktična edukacija za polazak u školu bez stresa

Polazak deteta u školu je važan trenutak za celu porodicu. Prave informacije, motivacija, podrška i alati kako sve sprovesti u delo, bez stresa i s puno ljubavi, potrebni su i roditeljima i detetu.

U subotu 1. septembra održaće se Radionica za roditelje đaka prvaka, u intervalu od 11 do 14 časova.

Na radionici ćete od iskusne učiteljice ćete saznati sve što vam je potrebno da znate o nastavi i školi, a od mame prošlogodišnjeg đaka prvaka i iskusnog savetnika za lični razvoj ćete saznati i naučiti kako da se sa svim tim informacijama o školi uspešno nosite, kako da radite na sebi i pomognete detetu da se bolje koncentriše, opusti i adaptira na promenu.

Pored praktičnog znanja, korisnih informacija, podrške i inspiracije, sa radionice ćete poneti i materijale koji vam mogu poslužiti kao podsetnik za budući rad na sebi i sa detetom, đakom prvakom.

Predavači su Milica Stojiljković osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je“, savetnik za lični razvoj i komunikacije odraslih i dece, mama prošlogodišnjeg đaka prvaka, autor programa ličnog razvoja „Lepo mi je“, kao i Božana Jeveričić,
učiteljica Osnovne škole „Dušan Jerković“ koja je izvela 8 generacija prvaka, učesnik je i autor semininara za decu i nastavnike o savremenim načinima izvođenja nastave i podučavanja, zaljubljenik u svoj posao i rad sa decom.

Za radionicu se možete prijaviti pozivom na broj: 064 1900725 ili slanjem e-maila na lepomije.milica@gmail.com, sa imenom i prezimenom, e-mail adresom i brojem telefona.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.