Radionica "Telo kao instrument": body percussion tehnikom do proširivanja kapaciteta

"Telo kao instrument" jednodnevne radionice baziraju se na body percussion tehnici kojom, kroz bavljenje umetnošću, proširujete svoje mogućnosti i kapacitete i oslobađate se stresa.

Ana Vrbaški sa suprugom - Markom Dinjaškim, vodi radionice „Telo kao instrument" i zajedno čine grupu „Alice in WonderBand". Jednodnevne radionice „Telo kao instrument" održavati subotom, jednom mesečno, na Kolarcu: 23. septembra, 21. oktobra, 18. novembra i 23. decembra. Svaka će trajati 4 sata, od 14 do 19 h (sa pauzom od sat vremena).

Body percussion je tehnika kod nas skoro nepoznata, a u svetu zastupljena i primenjivana i u izvođaštvu i u radioničarskom radu sa različitim uzrasnim i socijalnim grupama. Ova tehnika je umeće korišćenje svoga tela kao udaračkog instrumenta: učenje različitih vrsta tapšanja, puckanja prstima, lupkanja po različitim delovima tela, trupkanje nogama o pod (ili stomp, kako kažu na engleskom govornom području) i još mnogo drugih neobičnih zvukova koje proizvodite rukama, ustima, prstima... Sem ove, na radionici se bave tehnikama disanja i pevanja, jer je to još jedan instrument koji stalno nosite sa sobom i uvek ga možete upotrebiti.

Sve informacije pronađite na sajtu www.aliceinwonderband.com ili stranici www.facebook.com/MarkoNelom.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.