Radionica BE THE WOMAN

Mi žene - junakinje 21. veka, na našoj stazi imamo mnoštvo prepreka koje treba da nadvladamo i puno unutrašnjih pustolovina da prođemo kako bismo oslobodile naše pravo sopstvo. Uspon žena u savremenom društvu je evolucija od usredsređenosti na druge ka usredsređenosti na unutrašnje.

Vrlo je lako krenuti tim putem: samo treba da naučite kako da odustanete od onoga što mislite da treba da budete u korist onoga što jeste.
U „Be THE woman“ krugu žena koje se osećaju kao duhovne sestre budimo ritam našeg srca i istinskog bića zvukom bubnja, magijom kristala, moćnim rečima, razgovorom i podrškom kroz životne priče koje delimo. Poput otkucaja našeg unutrašnjeg pulsa, povezujemo se sa otkucajima Zemlje, sa dubinom našim pramajki, sa samim principom stvaranja.

Radionicu vode:
Ana Strugar, HOLA terapeut, sertifikovani terapeut za masaže i akupresuru, Reiki master učitelj i Bahov praktičar spaja energiju ratnice i energiju boginje u nama, kroz vođene meditacije i iskustvo povezivanja sa sobom.
Teodora Novaković, diplomirana glumica, balerina, violončelistkinja, autorka brenda „Mesec i zec“ i šaptačica kristala, povezaće nas sa lepotom i probuditi magičnu iskru u nama lekovitim uljima sa kristalima.
Jasmina Stojanović, diplomirani filolog grčkog jezika i književnosti, NLP master, Reconnective healing praktičar, Access bars facilitator, Points of You facilitator, dugogodišnja urednica magazina „Sensa“, zaljubljenik u astrologiju i duhovne životinjske vodiče i sve načine otkrivanja istine o sebi, proći će zajedno sa vama kroz proces integracije i spoznavanja svoje lepote kroz priču o Boginji ratnici.

Svaka nova snažna i nežna žena na ovom putovanju povratka ka sebi sa nama poneće sa radionice:
- Čakra kartice sa uputstvom i skriptu za buđenje i negovanje ženske energije od Ane Strugar
- Kolačić sreće i ulja sa kristalima od Teodore Novaković
- Podsetnik za Boginju ratnicu od Jasmine Stojanović


Datum: 29. septembar 2018.
Vreme: 10-16h
Adresa: Beogradskog batoljana 47, Prozorčić

Sav materijal je personalizovan, i zbog toga ćemo biti zahvalne da nam pošaljete svoje podatke na info@salondetelina.rs, kao uplatu od 20% avansa.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.