(R)EVOLVE: projekat Instituta za umetničku igru

Projekat (R)EVOLVE je osmišljen da povodom Svetskog dana igre i prikazaće savremena istraživanja mladih umetnika u oblasti umetničke igre.

Premijerno prikazivanje (R)EVOLVE projekta održaće se 26. aprila 2018. godine u 19h u Studentskom kulturnom centru u Beogradu. Osnovna ideja projekta je da studente umetničke igre pokrene na razmišljanje kako bi dali odgovor na postavljeno pitanje: "Šta je revolucija danas?", prvenstveno u umetnosti, jer su u okviru nastavnog procesa na Institutu za umetničku igru imali priliku da kroz mnogobrojne pristupe razmatraju ideju revolucije i da je kroz različite medije i predstave.

U okviru programa će se predstaviti studenti svih godina Instituta za umetničku igru, osnovnih i master studija. Takođe će biti organizovana radionica Nike Janković (Holandija), gostujućeg profesora Instituta za umetničku igru. Radionica će biti otvorena za sve zainteresovane koji se bave istraživanjima u oblasti savremene igre i koreografije, sa početkom u 16.00 časova u Velikoj sali Studentskog kulturnog centra.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.