Program obuke NLP PRACTICIONER I NLP COMMUNICATION: akreditovani trening program Internacionalne Asocijacije NLP Instituta iz Berlina

Treninzi ličnog razvoja i učenje poboljšanja komunikacije kroz programe NLP obuke razvija kreativnost.

NLP PRACTITIONER jedan je od najmoćnijih i najkorisnijih razvojnih treninga ličnog rasta i promene. To je trening kojim se integrišu najefikasnije NLP alati i modeli uz kreiranje ličnog iskustva i primenu u svim  životnim segmentima. Naučene veštine, strategije i procesi pokreću promenu ponašanja, realizacije ciljeva, značajno unapređenje komunikacije i veći stepen usaglašenosti sa drugim ljudima.

NLP COMMUNICATION je trening za učenje NLP alata u svrhu poboljšanja komunikacije. Traje pet dana, kroz ukupno 40 sati učenja i vežbanja, odnosno dva modula NLP Practitionera. Učenjem ove efikasne metodologije polaznici unapređuju svoju verbalnu i neverbalnu komunikaciju, fleksibilnost, podižući uticaj i uspešnost i razvijajući nove strategije kreativnosti. Radi se na i na ciljevima i postizanju promena kroz neurologičke nivoe. Primenjuje se i Diznijeva strategija planiranja i kreativnosti.

Uspešnim završetkom edukacije polaznici će biti sertifikovani kao NLP Practitioner, IN po programu i u ime International Assosiation of NLP Institutes (IN, Berlin). Program NLP Practitioner, IN usklađen je sa svetskim standardima i odvija se prema Programu International Association of NLP Institutes (IN, Berlin).

Termini održavanja modula NLP PRACTITIONERA I NLP COMMUNICATIONA:
29. 09. do 1. 10. 2017. - 1. MODUL NLP PRACTITIONERA I NLP COMMUNICATIONA;
03. do 05. 11. 2017. - 2. MODUL NLP PRACTITIONERA I NLP COMMUNICATIONA;
01. do 03. 12. 2017. - 3. MODUL NLP PRACTITIONERA;
12. do 14. 01. 2018. -  4. MODUL NLP PRACTITIONERA;
09. do 11 .02 .2018. - 5. MODUL NLP PRACTITIONERA;
16. do 18. 03. 2018. - 6. MODUL NLP PRACTITIONERA .

NLP treneri su među vodećim u Evropi, sa tridesetogodišnjim iskustvom. Sertifikati koji se dobijaju priznati su u celom svetu i overeni pečatima internacionalnih asocijacija. Treneri edukatori su: dr Nada Kaiser - psihoterapeut (ECP-europski certifikat za psihoterapiju) s 35-godišnjim iskustvom Life & Business Coach (DVNLP), docent na Univerzitetu u Stuttgartu i Nikaragvi (UCN) i međunarodni edukator i dr Vesna Danilovac - doctor&coach. Više informacija na www.vesnadanilovac.com.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.