Predavanje za roditelje: „Zašto su prve godine najvažnije?"

Roditeljstvo igra ključnu ulogu u razvoju deteta te je spoznaja ključnih informacija o roditeljskim ulogama bitna za srećnije detinjstvo.

Većina roditelja još uvek, po inerciji, koristi zastarele metode vaspitavanja verujući da rade dobro i ne znajući da time usporavaju ili zaustavljaju detetov celovit razvoj što se kasnije manifestuje kroz loš odnos sa detetom, detetovo nepoželjno ponašanje, probleme u školi, i kasnije u životu.

Dinamično predavanje koje drži Tomislav Kuljiš, osnivač centra Prirodno roditeljstvo i autor programa Roditeljstvo i rani razvoj, omogućava proširenje razumevanja roditeljske uloge i daje ključne informacije o preduslovima celovitog razvoja deteta.

Zahvaljujići novim saznanjima dobijate mogućnost da celovitije sagledate svoje dete i njegov doživljaj sveta, kao i uvide u stvarne potrebe. S ovakvim spoznajama roditeljstvo postaje lakše, a srećno detinjstvo daje dobar start u život.

Ako se spremate za roditeljstvo ili ste roditelj malog, predškolskog ili školskog
deteta i želite da saznate nešto više o važnosti ranog razvoja posetite predavanje „Zašto su prve godine najvažnije?" koje se održava 7. oktobra od 18h do 20:30, u hotelu Park, Njegoševa 2.

Više o predavanju i obavezna prijava na sajtu: http://prirodnoroditeljstvo.com/predavanje-zasto-su-prve-godine-najvaznije/

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.