Predavanje i vođena meditacija sa Gaurav Gaurom

aurav Gaur, jedan od vodećih internacionalnih Art of Living instruktora, će održati predavanju i vođenu meditaciju u Holističkoj akademiji Maya.

Gaurav

Gaurav

Iskustvo koje smo imali u radu sa Gauravom, podstaklo nas je da ga ponovo dovedemo i omogućimo što većem broju ljudi da ga upozna i iskusi jednostavan i zabavan način na koji Gaurav prenosi veoma duboka drevna znanja!

Tokom radionice otkrićemo kako su male, jednostavne stvari i tehnike, one koje otključavaju naš potencijal, bude u nama radost i šire našu viziju! Zatim ćemo kroz vođenu meditaciju iskusiti kako je divno kada u našem malom telu osetimo beskonačnost prostora i mogućnosti koji nas okružuju.

Dosadašnja istraživanja su pokazala kako tehnike disanja i meditacije osnažuju imunitet i povećavaju životno zadovoljstvo, a značajno smanjuju depresiju i stres. Kada brinemo o sebi, budni smo i za sve ono što nas okružuje, saosećajnost tada postaje naš spontani izraz, i tako stvaramo bolji svaet. Dođite da zajedno provedemo kvalitetno vreme i postanemo bogatiji za jedno lepo i novo iskustvo!

Gaurav Gaur je jedan od veoma iskusnih Art of Living instruktora koji podučava širom sveta. Rođen u Indiji, ali već duži niz godina živi u Londonu, pa nosi u sebi spoj istočne mudrosti i zapadnog dinamizma. Gaurav je pre svega veoma cenjen trener korporativnih Tlex programa u okviru kojih sarađuje i podučava u vodećim svetskim kompanijama širom sveta. Školovao se i započeo svoju poslovnu karijeru u Indiji radeći za banke i druge velike kompanije, a zatim nastavio u Americi i Engleskoj.

Prijave i informacije: Milica Kisić, 064.212 78 74, m-milica@hotmail.com
Radionica će biti održana u sredu, 12. februara od 18 do 19.30h, u Holističkoj akademiji Maya. 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.