Predavanje i radionica: ko sam ja stvarno?

Predavanje će pokušati da približi pojmove ega, duha, duše, jastva, višeg ja, nižeg ja, ida, superega, unutrašnjag deteta, ali i da pomogne osvešćivanju tih delova.

Na predavanju „Ko sam ja stvarno?" ćemo pokušati da približimo pojmove ego, duh, duša, jastvo, Self, više ja, niže ja, id, superego, unutrašnje dete... Kroz radionicu koja sledi nakon predavanja bićete u prilici i da osetite sve te delove sebe i da kroz sopstveno iskustvo proverite s kojim delom sebe se trenutno najviše identifikujete. Da li je to vaše autobiografsko ja, da li su to vaše uloge; da li je to deo vas koji oseća da je jedno sa Izvorom i koji je prisutan kada meditirate, kada se molite ili kada ste u prirodi, ili je to onaj deo koji kreira, stvara, pleše, peva...

Kroz ovo veče sa Tomislavom Kuljišem saznaćete i na koji način možete konkretno da radite na jačanju onih delova sebe koje želite više da afirmišete, kako možete da otpustite delove sebe sa kojima se ne osećate dobro, i naposletku kako da postanete autentični, odnosno ono što zaista jeste.

Predavanje „Ko sam ja stvarno?" se održava u subotu, 3. februara u Centru Guarnerius, Džordža Vašingtona 12, od 17:30 do 19:00 nakon čega sledi radionica od 19:15 do 21:30 h.

Prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta, a više informacija i prijavu potražite na linku: http://ipd-center.eu/tko-sam-ja/

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.