Predavanje Astrologija Prošlih i Budućih života

Ono što otkrivamo kroz karmičku astrologiju i, posebno, kroz razumevanje reinkarnacijskog putovanja Duše, jesu naše različite potrebe, koje se ispoljavaju u različitim životima. Sve što nam se događa u sadašnjem životu jeste odraz sećanja na prošle, ali i buduće živote.

Cilj reinkarnacijske astrologije je u pronalaženju struna koje kroz mnoge živote povezuju Dušu u jednu celinu. Ti životi se prostiru i u prošlosti i u budućnosti, a njihovo povezivanje omogućava natusu da živi veliku priču svoje Duše na nivou date inkarnacije, tj. sadašnjeg života.
Prepoznavanjem tih struna koje povezuju naše različite živote stičemo mogućnost oživljavanja sopstvene Duše i postajemo stvarni. Tada događaji više ne bivaju kontradiktorni već počinju da dobijaju novi smisao u okviru veće celine, koja se manifestuje u svakoj tački života.

Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Reinkarnacijskoj Astrologiji uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.

Vreme predavanja: četvrtak, 05. septembar u 19h.
Cena predavanja je 700 din, a uz ulaznicu se stiče i 20% popusta za one koji žele da ovom prilikom kupe knjigu "Reinkarnacijska Astrologija". Moguće je i pratiti predavanje preko video linka.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.