Popularni duhovni seminari: za naredni period

Seminari za maj i jun.

Grupni tretman ON LINE 23. i 24. maja u večernjim satima  predstavlja mentalno, emocionalno i energetsko čišćenje organizma. Neophodna higijena uma, naročito s proleća kada pravimo veliko spremanje u svom fizičkom prostoru, je više nego dobrodošla. Specifičnost rada je upravo rad u grupi jer se procesi dešavaju daleko brže i više opterećenja bude otpušteno, Da biste prisustvovali grupnom tretmanu nije neophodno poznavanje EFT tehnike.

Prijave na https://tehnikaemocionalneslobode.com/prijava-za-seminar/

TEHNIKE EMOCIONALNE SLOBODE (EFT)

Za popularni EFT, koji nazivaju tehnikom 21 veka, izuzetno raste i broj onih koji je profesionalno primenjuju širom sveta. Uz EFT efikasno savladavamo neželjene emocije, stres, traume, štetna uverenja, fizički bol i značajno popravljamo kvalitet života. Pozivamo Vas na osnovni-bivsi EFT1 ON LINE u dane 5.,6.,7. i 8. juna u večernjim satima i na srednji nivo od 19. do 22. juna.

Jasmina Kovačev koja vodi program je svetski priznat akreditovan  Master trener EFTa i napredni praktičar. Već  dugi niz godina održava certifikovane edukacije ispred svetske profesionalne organizacije.

Prijave na  https://tehnikaemocionalneslobode.com/prijava-za-seminar/  

Put ka finasijskom obilju /Otpustite blokade novcu/  ON LINE  30. i  31. maja u večernjim  satima

Negativne  a time i sabotirajuće programe o novcu stičemo od prvog dana života kroz sve što čujemo oko sebe. Da bi promenili svoju finansijsku situaciju, jedan od prvih koraka je rešiti negativne programe podsvesti vezane za novac. Ova celodnevna radionica je namenjena rešavanju upravo takvih blokada i uspostavljanju novog odnosa prema novcu i sa novcem.

Prijave na https://tehnikaemocionalneslobode.com/prijava-za-seminar/ 

Transformišite svoje slabosti u snagu /Tajna uspeha je u Vama/ ON LINE u dane od 12. do 15. juna u večernjim satima. 

Da li imate znanje i iskustvo, a ne postižete ono sto želite u svom životu?  Da li ste čuli da smo mi sami ogledalo onoga što nam se u životu dešava? Hajde da krenemo putem promene onog što stvara takav odraz u ogledalu.Ova dvodnevna transformaciona radionica-seminar je idealna prilika za sve koji žele da poboljšaju svoje rezultate i steknu više samopuzdanja u predstavljanju sebe i svojih usluga, bilo lično ili profesionalno.

Prijave na https://tehnikaemocionalneslobode.com/prijava-za-seminar/

Tekst: Promo

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.