U susret ISKRA konferenciji: ISKRA za inspirativne ideje, ličnu i profesionalnu transformaciju i akciju!

Pokreni ISKRU u sebi! ISKRA za inspirativne ideje, ličnu i profesionalnu transformaciju i akciju!

Međunarodna konferencija ISKRA koja se održava u subotu 24. novembra 2018. godine u Madlenianumu je inspirativan, interaktivan, zabavan i edukativni događaj, gde će stručnjaci iz oblasti ličnog i profesionalnog razvoja podeliti moćne tehnike, alate i principe.

Konferencija ISKRA istražuje teme poput ljubavi, zdravlja, uspeha, samopouzdanja, strastvenog života, menjanja ograničavajućih verovanja, prevazilaženja stresnih životnih situacija i pronalaženja inspiracije. Govornici će sa učesnicima podeliti svoja znanja i alate koja će nam omogućiti da otkrijemo svoju svrhu, konstatno motivišemo sebe i vratimo svoj fokus na stvari koje će nam pomoći da napredujemo na svim bitnim životnim poljima.

Nalazite li da iako radite prave stvari, preduzimate sve neophodne korake, ipak taj cilj koji očajno želite da dostignete deluje sve dalje i dalje? Kada privučete suprotno od onoga što ste želeli, da li gubite samopouzdanje i veru u sebe? Zar ne bi bilo sjajno ako biste mogli da sebi darujete život koji stvarno zaslužujete?

Konferencija na jednom mestu nudi niz alata i tehnika za poboljšanje različitih sfera života. Predavanja su zaista vrhunska i veoma korisna: od Reiki Izobilja preko TATA tehnike do.... promene paradigme partnerskih ili bilo kojih drugih odnosa … pa sve do akupunkturnog facelifting-a.

ISKRA želi da doprinese razumevanju uloge koju briga o sebi i razna znanja imaju u oblikovanju života, rada i našeg sveta. Osmišljena je pre svega kao praktičan vodič s mnogo konkretnih koraka i smernica. Program konferencije uključuje stručna predavanja i radionice sa domaćim i inostranim trenerima za business i life coaching, zabavni program, prostor za umrežavanje i stvaranje kontakata i ISKRA party.
Vrednost svih ovih uputstava, tehnika i predavanja jeste u tome, što ih možete primeniti na sva polja svog delovanja, kako profesionalno, tako i u privatnom životu. Transformacija uvek počinje iznutra, sa znanjem i primenom tog znanja. Trajan uspeh i rastući prihod, samo su pokazatelji vaše lične, trajne promene.

Ukoliko ste neko ko želi da uvede jednostavne i korisne promene u svoj životni stil onda je ovaj događaj pravo mesto za vas. Prijave su u toku, ulaznice možete kupiti na www.iskra.co.rs .

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.