Otkrivanje disfunkcionalnih uverenja

Svi mi imamo određenu sliku o životu, odnosno o svetu, drugim ljudima i sebi u svetu. Tu sliku, obično zovemo uverenjima. Uverenja se sastoje od razmišljanja, emocija i težnje ka akciji.

Mi svakako uvek reagujemo u skladu sa svojim uverenjima, baš kao što su i naše emocije u skladu da njima. Ova uverenja se stiču tokom odrastanja, a tokom života se održavaju, tako što težimo da se ponašamo u skladu sa njima. Centar Prozor u Beogradu organizuje iskustvene radionice namenjene otkrivanju, osvešćivanju i oslobađanju od uverenja koja nas ometaju da živimo onako kako bismo želeli.
Radionice su namenjene svima koji žele da osveste i oslobode se uverenja koja ih sprečavaju da žive srećnije i ispunjenije živote.

Na radionicama će se baviti nastankom disfunkcionalnih uverenja, načinima njihovog održavanja, povezanošću ovih uverenja sa Senkom, a zatim i njihovim pročišćavanjem, otpuštanjem i transformacijom kroz predavanje, razgovor i iskustvene vežbe.

Prva radionica će se održati u nedelju, 23. oktobra od 17.00h - 19. 00h, a druga 20. novembra od 17.00-19.00h u prostorijama Centra za Radost, ul. Herceg Stjepana 15/35 (Dorćol). Svi učesnici dobijaju materijal koji im omogućava samostalnu primenu obrađenih tehnika.

Autorka i voditeljka programa je Suzana Vemić, psiholog, TA savetnik, life coach i Reiki Master-učitelj. (http://centarprozor.wordpress.com/, https://hooponoponoija.wordpress.com/)

Pošto se radi u manjoj grupi, mesta se rezervišu telefonom (064 23 56 169) ili mejlom centar.prozor@gmail.com.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.