Obuka za WINGWAVE® COACHA: brz način za otklanjanje stresa, strahova i blokada, uz razvoj kreativnosti

WINGWAVE® obuka pruža mogućnost promene u ličnom i profesionalnom razvoju.

Wingwave® je trening emocija i najefikasniji način brzog otklanjanja stresa, strahova, mentalnih i emocionalnih blokada i sigurnog postizanja uspeha. Razvija kreativnost, samopouzdanje, mentalne sposobnosti i emocionalnu fleksibilnost putem ciljanog  razvoja ličnih resursa.

Malom intervencijom dolazi do velikih pomaka u vašem ličnom i profesionalnom razvoju. Polaznici se osposobljavaju za samostalan rad i dobijaju međunarodno priznati sertifikat i članstvo u službenoj organizaciji.

U organizaciji NLP&Coaching Akademije - Stuttgart, u Beogradu se od 16. do 19. oktobra 2017. održava nova wingwave obuka koju vodi dr Nada Kaiser. Polaznici se osposobljavaju za samostalan rad i dobijaju međunarodno priznati licencirani sertifikat - WINGWAVE COACH - Instituta "Besser-Siegmund" iz Hamburga.

Termini, satnica i mesto održavanja obuke je 16.10.2017. do 19.10.2017. od 09.00 do 17.00. Mesto održavanja: Beograd, Cetinjska 4. Broj mesta je ograničen, prijave do 1.9.2017.

Trener edukator je dr Nada Kaiser - psihoterapeut (ECP-europski certifikat za psihoterapiju) s 35-godišnjim iskustvom Life & Business Coach (DVNLP), docent na Univerzitetu u Štuttgartu i Nikaragvi (UCN) i međunarodni edukator.

Više informacija na www.vesnadanilovac.com.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.