Novi program jesenjih edukacija: sticanje alata i veština za uspešan profesionalni i privatni život

Bez obzira da li želite profesionalni ili privatni razvoj novi program jesenjih edukacija donosi nova predavanja, alate i veštine za korišćenje u svakodnevnom životu.

U okviru novog programa jesenjih edukacija održaće se Trening “Coach, ICI” - licencirana edukacija, koja se realizuje tokom 12 dana u ukupnom trajanju od 90 sati rada. Preduslov za pohađanje ove obuke je završen NLP Practitioner u trajanju od 18 dana kroz ukupno 130 sati rada. Edukacija za ICI kouča doprinosi poboljšanju, stabilizaciji i širenju NLP-a ili uporednih metodoloških kompetencija. Održava se od 9. do 11.novembra 2018; od 21. do 23.decembra 2018; od 15. do 17. februara 2019. i od 15. do 17. marta 2019.

Održava se i modul NLP practitionera, upspešni komunikacioni alati i veštine. NLP PRACTITIONER jedan je od najmoćnijih i najkorisnijih razvojnih treninga ličnog rasta i promene. To je trening kojim se integrišu najefikasnije NLP alati i modeli uz kreiranje ličnog iskustva i primenu u svim životnim područjima. Naučene veštine, strategije i procesi pokreću promenu ponašanja, realizacije ciljeva, značajno unapređenje komunikacije i veći stepen usaglašenosti sa drugim ljudima. NLP PRACTITIONER ukupno traje 18 dana kroz 130 sati rada i vežbanja. Realizuje se u 6 modula koji se održavaju jednom mesečno od petka do nedelje. Prvi modul je od 21. do 23. septembra 2018.

Detox duše je praktičan, dvodnevni program pomoću kog ćemo se baviti vezom između emocionalnog i fizičkog zdravlja i razgradnjom deponija toksičnih emocija „OTROVA I BOLA DUŠE“. Upoznaćete mehanizme nastanka, neutralizacije i eliminacije „mentalno-emocionalno đubreta“ nakupljenog u vašoj podsvesti, tokom svih proteklih godina života. Prikazaćemo povezanost između određenih obrazaca razmišljanja i zdravstvenih problem. Program se održava od 6. do 7. oktobra 2018. od 09:30 do 17:00.

Autogeni trening po Schultzu - samohipnoza je savremena medicinska i psihoterapijska tehnika relaksacije koja ima za cilj oslobađanje od viška psiholoških, emocionalnih i fizioloških tenzija. Efekti su trenutni i uspešno možemo sami sebe uvesti u stanje transa (autogeno stanje) i davati instrukcije koje mogu pozitivno uticati na naše zdravlje. Sastoji se od vežbi pomoću kojih se praktično uči postizanje kontrole nad psihičkim i fizičkim sposobnostima i emotivnim i fiziološkim reakcijama. Jednostavno se uvežbava, a pomaže u prevenciji i lečenju. Održava se od 6. novembra do 25. decembra 2018, svakog utorka od 18h do 19h. u Beogradu, u Cetinjskoj 4.

Obuka za Wingvave® coacha se održava u Beogradu od 15. do 18. novembra 2018. Obuku vodi Dr Nada Kaiser. Wingwave® je trening emocija i najefikasniji način brzog otklanjanja stresa, strahova, mentalnih i emocionalnih blokada i sigurnog postizanja uspeha. Razvija kreativnost, samopouzdanje, mentalne sposobnosti i emocionalnu fleksibilnost putem ciljanog razvoja ličnih resursa.

Jedinstveni trening Veštine majstorskog koučinga je specijalizovana edukacija koja u svom programu sadrži kompleksnije metode iz NLP-a, transakcione analize, geštalta… i drugih različitih psihoterapeutskih pravaca. Termin prvog modula je od 1. do 2. decembra 2018. godine.

Program treninga kvantne harmonizacije, početni nivo, počinje u subotu 22. decembra. Različite kvantne metode su naučno dokazane i priznate. Njihovom primenom podstiče se trenutno samoisceljenje i vraćanje harmonije putem kvantnih talasa i kvantnog skoka.

Većinu obuka lično vodi dr Vesna Danilovac, Internacionalni NLP Master Trener IN, sa višegodišnjim trenerskim iskustvom.

Prijave i informacije: 011-33-40-142 ; +381 64 4848 146 ; kontakt@vesnadanilovac.com ; spiritusmovens@eunet.rs

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.