New Moon Project

U fazi mladog Meseca, čitava priroda, ljudi, životinje i biljke izložena je njegovom veoma jakom uticaju i mogućnost oslobađanja od svega štetnog je velika

Još od davnina se veruje da tog dana kada je mlad Mesec trebalo započeti svaki posao i osloboditi se loših navika i poroka. Ovo je dan kada se simbolično oslobađamo i neuzvraćenih ljubavi i otvaramo srce za novu ljubav. Kada treba posaditi seme namere i negovati ženski princip.

Najvažniji astrološki događaj sledeće godine će svakako biti ulazak Urana u znak Bika koji će u periodu od oko godinu dana čak tri puta biti na 0º ovog znaka (dva puta zbog ulaska u znak Bika i jednom usled retrogradnog izlaska iz njega), pri čemu će se to odigrati svaki put u danu mladog Meseca.

U tom smislu, Lea i Aleksandar Imširagić će predstavti i novi pristup u radu kroz "New Moon Project" koji je vezan za aktiviranje energetskih centara u skladu sa ritmovima prirode. Prva od radionica, koje će se događati svakog mladog Meseca, biće 15. februara.

Prijavite se na vreme i obezbedite sebi mesto. Naučite kako da privučete i manifestujete ljubav, obilje i radost. Prijave na 011.267.31.92, 064.387.2224 ili info@keplerunited.org.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.