Misterije vremena i Isceljivanje vremenskih linija: radionica i terapeutske tehnike

Budite spremni da stupite u kontakt sa sopstvenom kreativnom moći i imaginacijom.

Dvodnevna radionica "Misterije vremena" održaće se 24. i 25. marta u Beogradu, uz vođstvo Sal Rišela. Tokom radionice, radiće se na razvijanju psihičkih sposobnosti kroz vežbe za ravijanje telepatije, buđenje vidovitosti i tako dalje.

Sal i njegovi duhovni vodiči, Utemeljitelji i Arkturijanci, će ući duboko u prirodu vremena i kako ovladati vremenom. U radionici će biti uključene vođene meditacije i kanalisanja, a biće uvedene i nove tehnike isceljivanja.

U periodu od 27. do 30. marta, Sal Rišel će održati i osnovni nivo obuke za tehniku "Isceljivanje vremenskih linija".

Isceljivanje vremenskih linija je moćna terapeutska tehnika koja liči na vođenu meditaciju u kojoj se vraćate nazad kroz vreme i isceljujete vaše prošlo ja koje je doživelo neku traumu. Ona kombinuje elemente regresije u prošle živote sa tehnikom vraćanja duševnih fragmenata, i preramljivanjem. U ovoj tehnici se radi na isceljivanju fizičkog, mentalnog, astralnog, eteričnog i uzročnog nivoa.

Svaka bolest, obolenje i emocionalna trauma pojavljuju se na nekim od ovih nivoa, stoga se u ovoj tehnici isceljivanja posvećuje posebna pažnja svakom od njih. Prema potrebi primenjuju se i dodatne tehnike isceljivanja.

Ova tehnika je veoma efikasna i u procesu kreiranja. Moguće je povezati sa sa svojim budućim ja na željenoj vremenskoj liniji, koje je već dostiglo ono što želimo da dostignemo, i od njega dobiti savete za važne odluke koje moramo doneti sada.

Za informacije o radionicama, i za rezervisanje učešća, obratite se na email: spirithom@gmail.com

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.