Mir i stabilnost: Energetska psihologija prve čakre

Zamislite kada biste umesto straha osećali snagu, stabilnost, sigurnost i otpornost na spoljne faktore? To je moguće ako balansirate energiju prve čakre!!!

Ova radionica predstavlja praktičan pristup tehnikama Energetske Psihologije, koje se primenjuju za rešavanje problematičnih aspekata u svim sferama života, odnosno balansiranje energetskih centara, kako na emotivnom, mentalnom tako i na fizičkom nivou.
Na seminaru ćemo steći uvid u to koje su osnovne potrebe i osnovni problemi prvog energetskog centra, kakva je povezanost sa delovima tela i funkcija i kako da ga balansirate. Naučićete energetske vežbe za balansiranje prve čakre, afirmacije i dobićete cvetne esencije koje ćete koristiti u ovom radu. Kroz ove vežbe oslobađamo duboko ukorenjene traume i iskustva koje nosimo zabeležene u telu još od detinstva.

Radionice su organizovane jednom mesečno u trajanju od 2,5 do 3 sata, vikendom. Nakon svakog mesečnog sastanka, polaznici dobijaju materijal (cvetne esencije, energetske vežbe, zvučne frekfencije, afirmacije itd) sa kojim rade u narednih mesec dana kako bi iskustveno prošli kroz svaki metod rada na posebnom energetskom centru. Radićemo sa naših 7 energetskih centara jednom mesečno. Kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati svoje blokade, kao i svoje adute, i na taj način kanalisati svoju energiju da radi za vas!

Kome je namenjen:

  • Ukoliko osećate anksioznost, strahove, nesigurnost, narušene granice
  • Ako patite od manjka energije i hronične iscrpljenosti
  • Ako osećate da je ovaj svet težak za preživljavanje a glavna briga vam je materijali deo opstanka
  • Ukoliko vam je teško da se oslonite na sebe, budete samostalni ali i da verujete drugima
  • Ako osećate da se ne uklapate u svoju sredinu, da ste neuzemljeni
  • Imate problem sa urinarnim traktom ili lošom krvnom slikom

Datum: 17.11. u 11h
Info i prijave: Milica Kisić; 064/212-7874; m-milica@hotmail.com

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.