Meridijani tela šeste i sedme kuće

Pravi trenutak je da otpustite sve staro i da probudite novi optimizam. To možete da uradite pomoću tapkanja po tačkama 6. i 7. meridijana

Glavna funkcija meridijana debelog creva, koji se naziva i "ministar transporta" jeste da otpusti sve ono što sistemu više ne služi. To nas donekle podseća na drugi meridijan koji je zadužen za menjanje navika, ali tu postoji i bitna razlika. Kroz drugi meridijan učvršćujemo ono što želimo da imamo. Naravno, ono što ne želimo da imamo - to menjamo.

Šesti meridijan je svakako vezan za našu fiziologiju koja je odraz jednog kosmičkog znanja koje živimo. Ako živimo u skladu sa sopstvenom fiziologijom, imamo nosač koji može da podržava kosmičku svest. Život u skladu sa fiziologijom veoma je povezan sa sposobnošću da razna iskustva kroz koja smo prošli možemo da pustimo da prođu kroz nas, odnosno da budemo transparentni i da ne budemo vezani za njih.

Sedmi meridijan je meridijan perikarda i meridijan sedme kuće. Iz metodologije znamo da su šesti i sedmi znak povezani s istim božanstvom - a to je božanstvo Astreje, ili Dika - entitet koji stoji iza oba ova znaka. Ono predstavlja pravdu, pa kažemo da se meridijan sedme kuće odnosi na pravdu koju u životu dobijamo kroz neku osobu ili sve odnose koji su nam zapisani.

Seminar Meridijani 6. i 7. kuće namenjen je svim zainteresovanim za balansiranje simbolike 6. i 7. natalne kuće i ukoliko osećate: da zadržavate stare stvari, osećate žaljenje i kruti ste, težite ka perfekcionizmu i mislite da niko i ništa nije dovoljno dobro; neuravnoteženosti u funkcionisanju srca, bolove i osećaj težine u predelu grudnog koša, potištenost i bezrazložnu tugu, strah od nastupanja pred publikom, stidljivost, subjektivni osećaj psihičke iscrpljenosti, strah od visine...

Više informacija na info@keplerunited.org

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.