Kvalitetom do uspeha – konferencija o ličnom razvoju kroz nova zanimanja

U Zagrebu će se od 25. do 26. januara 2020. po prvi put u Hrvatskoj, održati dvodnevna konferencija koja će na jednom mestu okupiti ljude iz struke i sve one koji bi hteli da saznaju više o važnosti posedovanja ličnog ISO certifikata i da se upoznaju sa sistemsko-dinamičkim intervencijama i načinom na koji mogu postići poslovni i privatni uspeh i promeniti svest. Odnosno, naučiti na koji način u svoj svakodnevni život kvalitetno da implementiraju već postojeće resurse i one koje mogu dodatno steći.

Upravo takvim pitanjima bavi se konferencija „Osobni razvoj kroz nova zanimanja, edukacije i ISO – (International Organization for Standardization) certifikaciju“. Moto konferencije je „Kvalitetom do uspeha“ i potvrđuje važan iskorak u kvalitetu onih koji imaju ISO certifikat a koji se direktno odražava na razvoj poslovanja i ostvarene rezultate.

Cilj konferencije je da pruži mogućnost svim zainteresovanim koji rade sa ljudima, da se detaljno informišu o načinu dobijanja ISO sertifikata kao i o novim formalnim zanimanjima, koja su u današnje vreme neophodna.

Konferenciju će predvoditi:
Dr Nada Kaiser –psihoterapeutkinja i edukator na području psihičkog zdravlja i pedagogije , dipl. zdravstveni pedagog, dipl. socijalni pedagog
Profesor Babak Kaweh iz Beča, međunarodno priznati stručnjak na području savetovanja i psihoterapije, ujedno i osnivač Instituta za edukaciju „Životni i socijalni savetnik“, „Zdravstveni pedagog“ kao i drugih na ovom području relevantnih edukacija.

Takođe, profesor Kaweh je pokretač ISO standarda za ličnu sertifikaciju (ISO 17024), na svetskom nivou. To je jedinstvena ISO sertifikacija znanja, veština i etike na području business coachinga i business treninga kao i drugih stepena NLP i Coaching edukacija.
S ponosom ističemo organizaciju radionice na kojoj će profesor Kaweh između ostalog, prvi put u Hrvatskoj predstaviti „Sistemsko - dinamičke intervencije“.
Znanje iz tog područja koristi se unutar različitih domena, privatnih, poslovnih pa sve do pedagoških uz niz dobrobiti za coacheve i savetnike pri povećanju efikasnosti u svom profesionalnom radu.

Više o konferenciji pogledajte na NLP akademija.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.