Javno Predavanje: Tehnologija Svesti - polje svih mogućnosti

Stabilno stanje više svesti podrazumeva da je osoba u svom životu zadovoljna, zdrava i svakako snažna

Stanje svesti samo po sebi predstavlja ključno polje preko koga se prelama sva sudbina koja nam je kao genetska navika dodeljena i zapisana u natalnoj karti. Izmena u polju svesti dovodi do izmene svih navika u našem događaju, kao i same sudbine pojedinca.

Kako je svako stanje svesti uvek određeno prethodnim stanjem energije, da bi čovek postigao više stanje svesti u svom životu, neophodno je da razvije više stanje energije, kao i da nauči kako da održava to povišeno energetsko stanje.Na predavanju će biti predstavljen i program edukacije "Tehnologije Svesti", kao posebnog modula Energetske Psihologije, u okviru koga polaznik stuče praktične veštine za razvoj energije i inteligencije svakog energetskog centra kroz aktivnosti u svakodnevnom životu.

U okviru modula "Tehnologija svesti" polaznik stiče praktične veštine za balansiranje određenih energetskih centara korišćenjem tehnika koje su zasnovane na saradnji uma i tela.

U samoj knjizi "Tehnologija Svesti - polje svih mogućnosti" za svaku planetu natalnog horoskopa dati su posebni modeli aktiviranja, buđenja i oživljavanja njenog polja svesti. Takođe, knjiga se na mnoge načine bavi i mehanizmima prevazilaženja karme za svaku planetu, kao i pronalaženjem lične svrhe ili misije.vi koji uplate do 15. septembra imaće 20% popusta za knjigu "Tehnologija Svesti - polje svih mogućnosti " koju će moći da kupe na predavanju.Predavač: Aleksandar Imširagić

Nedelja, 17. septembar, 2017, od 19:30 h do 21:00h

Hotel Falkensteiner, Bulevar Mihajla Pupina 10k, Novi Beograd

Svi zainteresovani za predavanje trebaju se prijaviti unapred radi rezervacije mesta na info@energetskipsiholog.org.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.