Iskusite ajurvedu

Ajurveda je drevna "nauka o životu" koja je dala izuzetnu tehniku dijagnoze poremećaja ravnoteže u telu i umu - bez instrumenata, bez intruzije, bez neželjenih efekata - samo opipavanjem pulsa, u potpunosti zasnovanu na prirodnom lečenju.

Ajurveda uključuje tradicionalni sistem medicine iz Indije star preko 5.000 godina. Iskusite ajurvedsku pulsnu dijagnostiku sa dr Avishek Misrom. Pitajte za savet iskusnog ajurvedskog lekara, specijalistu za korišćenje ajurvedskih biljnih suplemenata. Različite ajurvedske tehnike i pristupi leče i najupornije hronične tegobe i predstavljaju zdrav i prirodan način da se izborite sa posledicama stresa.

Pulsna dijagnostika uključuje: preciznu procenu zdravstvenog stanja, individualne savete o ishrani i načinu života, dijagnostiku mentalnog stanja, otkrivanje neravnoteža u telu, savet koje ajurvedske preparate uzimati za vraćanje tela i uma u ravnotežu. Besplatna javna predavanja održaće se u Novom Sadu 9. oktobra u 19h, joga studio Hipokrat i u Beogradu 11. oktobra u 19h, holistička akademija Maya.

Informacije: Milica Kisić 064 /212 7874, m-milica@hotmail.com, www.artofliving.org/rs.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.