Harmony program na Jadranu: samorazvoj i rad na sebi

Harmony program je sveobuhvatan pristup radu na sebi uz pomoć seminara samorazvoja, jutarnjih vežbi, plesnih radionica, druženja, razmene iskustava i boravka u iskonskoj prirodi, gde je povezanost sa elementima vazduha, vode, vatre i zemlje veoma izražena.

U okviru Harmony programa bićete u prilici da radite na sebi uz pomoć vegetarijanske ishane, čajeva koji se beru na ostrvu ali i plesnih radionica, jutarnjih vežbi i seminara.

U smeni od 22. do 29. juna 2018. godine Jasmina Kovačev drži edukaciju pod nazivom "Uticaj prošlih života na sadašnjost". Sve je više onih koji su svesni da ovaj današnji život nije jedini koji su imali u fizičkom telu. Mnogo je manje onih koji razumeju na koji način prošli životi utiču na naš današnji život u svakom smislu. Tokom ovih nedelju dana Jasmina će podeliti sa vama svoje bogato iskustvo u radu sa klijentima upravo na ovu temu. Ovom prilikom ćete sigurno proširiti svoje vidike kao i razumevanje sebe a i drugih oko vas. Harmony program se održava celog leta sa smenama na nedelju dana.

Informacije i prijave na telefon 069/4276669. Pročitajte više o Harmony programu na http://tehnikaemocionalneslobode.com/home/harmony/

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.