EFT osnovni nivo: tehnika za 21. vek (samopomoć i profesionalnu edukaciju)

EFT osnovni nivo naučiće vas kako da primenjujete ovu tehniku na sebi, ali i kako da budete uspešniji u svojoj profesiji.

Za one koji bi hteli da nauče kako da primenjuju tehniku na sebi, kao i za sve one koji žele postati uspešniji u svojoj profesiji dodavanjem ovog moćnog alata imate priliku pohađanjem osnovnog EFT osnovni nivo /bivsi nivo jedan/.

Zamislite, kako bi to bilo kada bi svakog trenutka imali mogućnost umanjiti vlastitu napetost, bol, umanjiti teške emocije... To je moguće. Provedite dva izuzetna dana i osnažite se znanjem koje ćete koristiti za pomoć samom sebi ili krenite u edukaciju ka putu praktičarske sertifikacije kako biste dodali ovu efikasnu tehniku svojoj profesiji i postali još uspešniji kao medicinski radnik, alternativac, psiholog, coach, trener, edukator... Stotine hiljada ljudi u svetu se okreću ovoj revolucionarnoj tehnici.

Trening vodi Jasmina Kovačev Master Trener EFT tehnike i META-Zdravlja, a održavaju se u Zagrebu 27. i 28. oktobra, Beogradu 17. i 18. novembra.

Vise informacija  na www.TehnikaEmocionalneSlobode.com
Prijave na 063 1608116.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.