EFT, META-Zdravlje i alergije

Radionice osnovnog EFT seminara, uvoda u Meta-zdravlje i grupni transformacioni tretmani u vezi sa alergijama pružiće vam brojne odgovore u vezi sa zdravljem.

Tehnika emocionalne slobode EFT - naučite kako efikasno rešiti stres, neželjene emocije, štetna uverenja, fizički bol i značajno popravite kvalitet života. Ovo je i prvi korak za nastavak ka profesionalnoj primeni, ali i za one koji bi hteli da nauče kako da primenjuju tehniku na sebi, kao i za sve one koji žele postati uspešniji u svojoj profesiji. Dodavanje ovog moćnog alata, ostvarićete pohađanjem osnovnog EFT seminara Nivo Jedan koji se održava 26. i 27. maja u Beogradu i 12. i 13. maja u Zagrebu.

Uvod u META-Zdravlje daje svest o okidačima stresa, emocijama i uverenjima koja pogađaju određena tkiva i organe. Uzima u obzir sve nivoe našeg bića, uključujući i uticaje našeg okruženja. Seminar koji otvara oči svakom zdravstvenom entuzijasti, kao i svakom ko se na bilo koji način bavi zdravljem ne traži predznanja, ali daje mnoge odgovore koji nedostaju svakome na temu zdravlja. Održava se 29. i 30. maja u Beogradu i 5. i 6. maja u Puli.

Alergije - krenite sa rešavanjem emocionalnih doprinosioca vašoj alergiji putem transformacionih grupnih tretmana. Radionica se održava iz tri povezana dela, i to 23.4, 28.5. i 11.6.

Radionice vodi Jasmina Kovačev, EFT i META-Zdravlje praktičar i Master trener

Prijave na 063-1608116 i putem sajta www.TehnikaEmocionalneSlobode.com.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.