Dvodnevni seminar: Otkrijte svoje blokade obilju, zdravlju i uspehu

Na dvodnevnom seminaru ,,Otkrijte svoje blokade obilju, zdravlju i uspehu" spoznaćete svoje blokade i obrasce ponašanja.

Da li ste potpuno zadovoljni svojim životom u svakom njegovom segmentu? Ako niste, zašto niste, šta je ono sto vam ne dozvoljava da živite život punim plućima? Najčesci odgovor je vezan za našu okolinu - "Samo da imam još ovo, samo da sam rešio/la ono...", i tako život prođe u iščekivanju nečeg iz budućnosti koja, i kada dođe, postoji sledeće "Samo da...".

Odgovor je mnogo česće u nama samima nego što možemo i da zamislimo, ali od svojih slepih uglova, od svojih energetsko-emotivnih ožiljaka, mentalnih obrazaca, od svog ne razumevanja kako u stvari svet u kom živimo funkioniše, ne vidimo ne samo rešenje, nego odakle i da počnemo sa traženjem rešenja.

Na seminaru ,,Otkrijte svoje blokade obilju, zdravlju i uspehu" tokom dva cela dana, spoznaćete svoju mapu, svoje blokade, i dobiti jasnoću gde ste i kako dalje do rešenja najkraćim putem bez magičnog štapića.

Da bi postigli obilje, zdravlje i uspeh, neminovan je rad na sebi. Mnogi se pitaju šta to znači raditi na sebi. Ima i onih koji i misle da efikasno rade na sebi i odjednom dobiju fatalnu dijagnozu. To je očigledan znak da ono što su radili nije bilo dovoljno efikasno.

Program vodi Jasmina Kovačev, Master trener EFT tehnike i META-Zdravlja. Seminar se održava u Beogradu 21. i 22. aprila.

Prijave na 063/1608116 i  www.TehnikaEmocionalneSlobode.com

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.