Dobro zdravlje u novembru 2014. godine: prirodna ishrana i nega kože

Šta nam donosi zlatna jesen, kakve plodove prirode? Koja je biljna hrana sada dostupna, i kako da je pripremimo na način da dobijemo iz nje maksimum, za svoje savršeno zdravlje i dobrobit...

Svi želimo da uvedemo nove ukuse u svoje obroke i ishranu, da naučimo nove recepte, a da je sve to pritom zdravo, hranljivo, brzo, i zabavno. Isto tako želimo i da skratimo vreme koje provodimo u kuhinji, i ne odgovaramo stalno na pitanja poput "šta ima da se jede", ili "šta da kuvam sutra".

Radionica za pripremu hrane od svežih, presnih, biljnih namirnica vas može naučiti da, bez obzira kakav je trenutno vaš stil ishrane, uvrstite i neke obroke po modelu presne ishrane, bez odricanja od svojih omiljenih jela.

Više informacija na Zdravijiizbor.info

Takođe, veoma je važno da znamo čime negujemo svoju kožu i kožu svoje dece. Za blistavu, negovanu, zdravu kožu lica i tela na predavanju i radionici za prirodno negovanje kože bićete u prilici da naučite kako se u kućnim uslovima negovati sastojcima koje manje-više svi imamo u svojoj kuhinji.

Naučimo kako da na brz, lak, i ekonomičan način napravimo za svoj tip kože tonik, piling i masku od začinskih i lekovitih bilja, biljnih i etarskih ulja, gline, biljnih mleka, ili koštunjavog voća.

Radionice će se održati 29. novembra 2014. godine (subota) u holističkom centru "Polje" (Strahinjića Bana 33A). Zbog ograničenosti prostora, prijavljivanje i rezervacija je obavezna na brojeve telefona 063/7261-099 (Margareta) i 064/2559-490 (Tanja).

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.