Besplatno predavanje RODITELJSTVO KAKVO JE POTREBNO DETETU

Centar "Prirodno roditeljstvo" 1. oktobra 2015. godine od 18 do 20.30 h organizuje besplatno live streaming predavanje "Roditeljstvo kakvo dete treba i očekuje".

Kroz neuronaučno utemeljeno predavanje „Roditeljstvo kakvo dete treba i očekuje" Tomislava Kuljiša, autora programa Roditeljstvo i rani razvoj, imaćete priliku da saznate šta je ono što je detetu potrebno od roditelja kako bi se razvilo u srećnu, samosvesnu, optimističnu osobu koja koristi svoje potencijale i ostvaruje kvalitetne međuljudske odnose.

Ovo predavanje namenjeno je svesnim roditeljima koji istinski žele da razumeju svoje dete (nezavisno od uzrasta deteta), kao i onima koji se spremaju da to postanu, bakama i dekama, stručnjacima.... Kroz ovaj video materijal dobićete ključne informacije o preduslovima celovitog razvoja deteta, što roditeljstvo u značajnoj meri čini jednostavnijim i kvalitetnijim.

Za praćenje live streaming besplatnog predavanja neophodno je da popunite prijavu na sajtu www.prirodnoroditeljstvo.com. Svi prijavljeni stiču mogućnost da tokom predavanja putem chat-a postavljaju pitanja i da po simboličnoj ceni dobiju i uvodno video predavanje „Zašto su prve godine najvažnije".

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.