Besplatno predavanje o hipnoterapiji: pronađite odgovore u podsvesti

Saznajte gde se nalaze vaše blokade i kako ih efikasno možete ukloniti uz pomoć hipnoterapije pod nazivom RTT - Rapid Transformational Therapy, na predavanju otvorenog tipa u organizaciji magazina Sensa

Različite stvari mogu otežavati život: anksioznost, problemi sa hranom, manjak samopouzdanja, depresija ili finansijske blokade. Podsvest je u svakom trenutku voljna da daje odgovore na pitanja o korenima problema, i zbog toga hipnoterapija pod nazivom RTT - Rapid Transformational Therapy daje izuzetno brze rezultate.

Kada se sazna odakle problem dolazi, adekvatnim metodama može da se radi na uzroku, da se menjaju uverenja koja su se kreirala, i samim tim da se promeni i posledica. Naš svesni deo ne zna, niti može da pretpostavi odakle problem zapravo dolazi, pa rad sa tim delom ličnosti daje vrlo ograničene i spore rezultate. Nasuprot tome, rad sa podsvesnim delom je lagan, efikasan i brz. Nisu potrebne godine priče i terapije da bi se došlo do uzroka, a zatim godine da bi se problem rešio. Ono što je najvažnije jeste odluka da se oslobodimo onoga što nas muči.

Magazin Sensa vas poziva na otvoreno predavanje 9. maja u 18h u Media centru (Vlajkovićeva 8). Predavanje će da održi Karmen Jerković Yucel (sertifikovana hipnoterapeutkinja).

Prijave obavezne na mail: sensa@adriamedia.rs

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.