Besplatno predavanje Erika Perla

Ne propustite sjajnu priliku da prisustvujete predavanju Erika Perla u Beogradu 17. septembra.

Sa sedištem u Los Anđelesu, osnivač Rekonekcije, dr Erik Perl je izazvao veliko interesovanje svetskih najpoznatijih lekara i medicinskih naučnika, uključujući vrhunske bolnice u Americi, Institut za traume prvog stepena, Centar za povrede kičmene moždine (koji je nosilac međunarodne nagrade), i Medicinskog fakulteta US Univerziteta.

Detalje o pojedinačnim isceljenjima, ličnom napredovanju kao i o razrađivanju metode možete pročitati u knjizi koju je dr Erik Perl objavio ”Rekonekcija: leči druge, leči sebe” (The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself)
Ova knjiga je zanimljiv roman koji nam daje istinitu priču jednog doktora, iscelitelja, koji pokušava da sazna šta je to što prouzrokuje čudotvorna isceljenja u njegovoj ordinaciji. Erik je zanimljiva, nesvakidašnja ličnost, sa jedinstvenim smislom za humor. Očaraće vas njegova detinjasta, ponekad zaprepašćujuća iskrenost. Ne samo zbog fascinantnih rezultata, nego i zbog uticaja na ličnu evoluciju, ovaj način lečenja privlači veliku pažnju naučnika u bolnicama i na univerzitetima širom sveta: Jackson Memorial Hospital, UCLA, Cedars-Sinai, the V.A. Hospital, univerzitieti Minnesote, Majamija, Arizone…

Predavanje će se održati u utorak, 17. septembra u 19.00 časova u hotelu Crowne Plaza (Vladimira Popovića 10) u sali Atlantic. 

Ulaz je besplatan!

Potrebna je prijava na e-mail natasa.reconnecting@gmail.com ili na broj +38169 3339333 (može sms, Viber ili WhatsApp poruka).

Napomena: Broj mesta je ograničen! Za prijavu je neophodno navesti ime i prezime i e-mail adresu (može se prijaviti više osoba ali za svaku osobu treba navesti ime i prezime i e-mail adresu).

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.