Astroterapija - PREDAVANJE

Aleksandar i Lea Imširagić će održati javno predavanje o Astrološkoj edukaciji i Astroterapeut programu, na Institutu Johannes Kepler.

Astrološko školovanje na Kepler Institutu omogućava sistematsko sticanje astrološkog znanja i veštine kroz posebnu metodologiju učenja, preko živopisnih predavanja, praktičnih primera i mnogobrojnih vežbi i zadataka kojima se znanje i veština spajaju u jedno.
Ujedno, program ovog školovanja ispunjava standarde koje nalaže ISAR-ov međunarodni standard za astrološko obrazovanje i predstavlja glavni preduslov za sticanje međunarodnog astrološkog sertifikata profesionalnog astrologa. 
Astrohealing predstavlja poseban astrološki pristup isceljivanju izazovnih astroloških uticaja, i to dovođenjem planetarnih energija u balans. Kada sagledamo natalnu kartu na ovaj novi način – kao energetsku mapu gde je svaka planeta povezana sa jednim energetskim centom (čakrom) – dobijamo potpuno novu percepciju u kojoj je svaki izazovni aspekt zapravo samo disbalans između dva energetska centra, čiju je vibraciju sada potrebno dovesti u balans.

Predavanje će biti održano u petak, 21. juna, s početkom od 19h.
Predavanje je besplatno, ali je obavezna prethodna najava zbog rezervacije mesta.
Telefoni za informacije i prijave: 011/267 31 92 ili 064/387 2224 (svakog radnog dana od 12 do 18h) ili putem e-mail adrese info@keplerunited.org.
Možete se prijaviti i na sajtu www.keplerunited.org.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.