Art of Living - naučite Surdashan Kriya tehniku disanja i Sahađ Samadi meditaciju

Gaurav Gaur, jedan od vodećih internacionalnih Art of Living instruktora, posetiće Beograd i održati dve radionice u februaru.

Art of Living

Art of Living

Gaurav Gaur je jedan od veoma iskusnih Art of Living instruktora koji podučava širom sveta veliki broj Art of living programa. Rođen u Indiji, ali već duži niz godina živi u Londonu, pa nosi u sebi spoj istočne mudrosti i zapadnog dinamizma. Gaurav je pre svega veoma cenjen trener korporativnih Tlex programa u okviru kojih sarađuje i podučava u vodećim svetskim kompanijama širom sveta.
Gaurav će od 08. do 12. februara održati dve radionice: Happiness program i Sahađ Samadi tehniku meditacije u Holističkoj akademiji Maya.

Happiness program je trodnevna Art of Living radionica na kojoj imamo priliku da naučimo veoma jedinstvenu tehniku disanja Sudarshan Kriyu. U 3 dana po 3 sata, naučićete niz jednostavnih, dragocenih tehnika koje dovode ceo sistem u mirno, snažno i zadovoljno stanje! Ono sto zaista stoji i govori u prilog ovoj tehnici su pozitivna iskustva miliona ljudi širom sveta, najrazličitijih profila, koji su imali sreću da nauče i iskuse benefite ovog programa. Sudaršan Krija integriše specifične prirodne ritmove disanja koji harmonizuju telo, um i emocije, eliminišu stres, umor i negativne emocije poput besa, frustracije i depresije...

Sahađ Samadi mediacija je drevna, jednostavna i nenaporna tehnika, koja za vrlo kratko vreme dovodi um smireno, a opet fokusirano stanje. Sahađ znači jednostavno, a Samadi je to stanje smirenog, fokusiranog uma. Ova tehnika omogućava da se na vrlo jednostavan način dostigne to stanje uma.

Gaurav Gaur se školovao i započeo svoju poslovnu karijeru u Indiji radeći za banke i druge velike kompanije, a zatim nastavio u Americi i Engleskoj. Na izuzetno jednostavan i zabavan način prenosi drevna znanja, pa polaznici sa lakoćom i voljom uče i pamte. Podučava razne kurseve i ovog puta će Happiness program biti skroz novo i sveže iskustvo, veoma dinamičano i zabavno, kako za one koji prvi put prolaze kroz ovaj kurs, tako i za sve koji ga ponovo pohađaju! Takođe, svi oni koji žele da nauče izuzetno duboku tehniku meditacije Sahađ Samadi, Gaurav će voditi i ovaj seminar.

Prijave i informacije: Milica Kisić, 064.212 78 74, m-milica@hotmail.com

Happiness program: 08.02. – 10.02. Holistička akademija Maya, vikend 15 do 18h, ponedeljak 18 do 21h.
Sahaj Samadi meditacija: 08.02, 09.02. i 11.02. Holistička akademija Maya, radni dani od 18.30 do 20.30h, vikend od 11 do 13h.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.