Aromaterapijom protiv trauma

Oslobađanje traumatičnih sećanja pomoću esencijalnih ulja može da poboljša životni tok i povrati izgubljenu ravnotežu

Traumatična iskustva mogu duboko da obeleže nečiji život. Pričanje o njima na terapiji ili ponovno prolaženje kroz njih sa terapeutom može biti teško i veoma bolno.

Na radionici sa Karlom Veskovi, osnivačem „Aromaluz“ škole aromaterapije koja dolazi ekskluzivno u Beograd, saznaćete rezultate istraživanja koje je trajalo više od osam godina i kako se klinički pomoću esencijalnih ulja oslobađaju traumatična sećanja za sve starosne grupe i oba pola. Ovaj pionirski rad zasnovan je na pristupu koji koristi veoma razređena esencijalna ulja – nežan je i neinvazivan, jerosoba ne mora ponovo da prolazi kroz bolna iskustva ili emotivni bol. Rezultati ovog pristupa su neverovatni: život nastavlja da teče sa lakoćom u svim aspektima (partnerstvu, karijeri, finansijama i drugo).

Tokom radionice, razgovaraće se o sledećim temama:
• Rad sa traumatičnim sećanjima povezanim sa muškim figurama (posebno sa figurom oca) i ženskim figurama (posebno sa figurom majke)..
• Razblažena ulja, njihova upotreba i načini primene
• Isceljenje našeg ranjenog unutrašnjeg deteta

Karla Veskovi (Carla S. Vescovi) se bavi oblašću kliničke i holističke aromaterapije, i drži edukacije iz aromaterapije u Kampinasu u Brazilu, poslednjih 10 godina.
Osnivač je „Aromaluz“, škole za aromaterapiju koja redovno nudi tečajeve od bazičnog do naprednog nivoa, uključujući specijalne teme i radionice sa eminentnim nacionalnim i međunarodnim predavačima. 

Tokom mnogih godina, Karla je istraživala efekte vrlo razblaženih etarskih ulja, posebno u svrhu oslobađanja i lečenja traumatičnih sećanja.
Odskora, radi sa decom i tinejdžerima u Hogares Klaret Fondaciji, u Kolumbiji, koja pruža terapeutsku podršku deci i mladima izloženim emocionalnom i fizičkom odbijanju, nasilju i zloupotrebi psihoaktivnih supstanci. U svojim predavanjima i radionicama, predstaviće primere iz stvarnog života i svoje terapeutski prakse i pokazati kako pravilna upotreba etarskih ulja može da vrati ljude u život i obnovi osećanje ljubavi i nade u njima.

Radionica se održava u Holističkoj akademiji MAYA, 25. avgusta od 9-12:30 sa pauzom za ručak do 13:45 a zatim od 13:45-17h. Učesnici dobijaju sertifikat o pohađanju seminara.

Prijave preko mejla oshadhirs@gmail.com. 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.