Aktivacija životne svrhe: regresoterapija po metodi dr MICHAEL NEWTON Instituta

Regresoterapija daje odgovore na suštinska pitanja: Ko sam ja? Odakle dolazim? Kuda idem posle svoje smrti? Koja je svrha mog života? Zašto sam ovde?

Integracija dobijenih uvida u svesno biće može nadalje da se koristi u svakodnevnom životu.Samo budna svest može da menja sudbinu. Na seminaru će se istraživati i transformisati obećanja, ugovori i odluke koje su se nekada donele na nivou Duše, a koje više ne služe vašem Višem dobru.

Voditelj radionice je prof. dr Danijela Gajić - regresoterapeut (jedini licencirani regresoterapeut u Srbiji na Institutu dr. Majkla Njutna, SAD), rekonektivni terapeut, joga učitelj, homeopata, osnivač Gadami Instituta gde radi na usavršavanju sopstvenih metoda isceljivanja i evolucije svesti. Bavi se istraživanjem fenomena svesti i oblastima gde se spajaju nauka i duhovnost, pre svega kvantno-informacionom medicinom i transpersonalnom psihologijom. Licencirana je u Americi od strane međunarodne asocijacije terapeuta - IACT (International Association of Counselors and Therapists).

Datum održavanja seminara je u nedelju, 8. oktobar, od 11h do 18h na adresi Belgrade city hotel, Savski trg 7. Više informacija na +38164/ 247 8494 ; +38163/ 309 359
Obavezne prijave polaznika putem maila: seminar@novasvest.com

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.