Ajurvedske konsultacije - Beograd i Novi Sad

Od 21. januara imamo priliku da se sretnemo sa izuzetnim lekarom Avišek Mišrom, specijalistom pulsne dijagnostike u Beogradu i Novom Sadu!

Zašto doći na ajurvedske konsultacije?
Ajurvedske konsulatcije pomoći će vam da razumete sebe i svoje telo iz perspektive Ajurvede - nauke o životu. Prema Ajurvedi, ako bolujemo od neke bolesti znači da postoji neravnoteža u Vata, Pitta i Kapha došama - našem mentalno-fizičkom sistemu. Vratiti ravnotežu u naš sistem, ključ je za lečenje bilo koje bolesti.
Individualne ajurvedske konsultacije možete zakazati od 21.01. Osobe svih starosnih doba mogu praktikovati ajurvedske savete i koristiti potpuno prirodne ajurvedske suplemente, uključujući i decu.

Individualne ajurvedske konsultacije (pulsna dijagnostika) uključuju:
· procenu trenutnog zdravstvenog stanja

· dijagnostiku mentalnog stanja

· otkrivanje bolesti i neravnoteža u telu

· individualne savete o ishrani i načinu života

· savet koje ajurvedske preparate uzimati za vraćanje tela i uma u ravnoteže

Doktor Avišek Mišra je studirao ajurvedu na Univerzitetu Radživ Gandi u Indiji i stekao diplomu BAMS (Bachelor in Ayurveda medicines and surgery). Od tada, već 12 godina radi kao ajurvedski konsultant, u kompaniji Šri Šri Ajurveda. Specijalista je pulsne dijagnostike, veoma efektivne, ne invazivne dijagnostičke metode otkrivanja poremećaja ravnoteže u telu i umu, bez intruzije – samo opipavanjem pulsa! 7 godina je proveo radeći u Indiji, gde je u proseku pregledao oko 1000 pacijenata mesečno. Poslednjih 5 godine živi i radi u Evropi, u Sofiji, a mesečno pregleda oko 400 pacijenata.
Nauka o životu ili ajurveda, može se primenjivati bez bojazni od negativnih posledica. Različite ajurvedske tehnike i pristupi leče i najupornije hronične tegobe i predstavljaju zdrav i prirodan način da se izborite sa posledicama stresa.

Individulane konsultacije:Beograd, 21.01. do 27.01. (izuzev 22.01.)
Novi Sad, 22.01. (ceo dan) i 23.01. (prepodne).
Prijave i info: Milica Kisić, 064/212-7874; m-milica@hotmail.com.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.