Ajurveda kao životni stil: život u svetu mirisa

Treći međunarodni simpozijum aromaterapije i ajurvede, pod nazivom"Život u svetu mirisa" ima za cilj integraciju ajurvede i aromaterapije u zdravstvenom sistemu Srbije.

Kako bi se podstakla integracija ajurvede i aromaterapije u zdravstvenom sistemu Srbije, Udruženje za AjurVedu, „Maharišijev koledž za savršeno zdravlje" iz Beograda, organizuje treći međunarodni simpozijum „Aromaterapija & AjurVeda: Život u Svetu Mirisa" i to u subotu i nedelju, 21. i 22. aprila 2018. godine, od 9:00 do 19:00 časova u hotelu Moskva (Ul. Terazije 20) u Beogradu.

Jedan od ciljeva simpozijuma jeste i da se Ajurveda i aromaterapija učine svima dostupne. Važna tema će biti i omogućavanje dostupnosti usluga ajurvedske zdravstvene nege u Srbiji, kroz licenciranje lokalnih lekara i drugih zdravstvenih radnika, kao i kroz trajnu dostupnost ajurvedskih lekara (Vaiđi) iz Indije.

Gosti simpozijuma će biti: dr Malte Hozel iz Nemačke, dr Gordana Marković, dr Šarlot Bek iz Danske, aromaterapeutkinja Slobodanka Poštić iz Hrvatske i mnogi drugi priznati stručnjaci.

Više informacija na www.ayurvedacongress.org.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.