Danas je magičan dan, a evo šta treba da uradite: snovi se ostvaruju dok vlada anđeoski niz brojeva 2-2

Danas je 2.2. 2019. godine, a to nam donosi magiju anđeoskog niza brojeva 2-2 - evo šta treba da uradite na ovaj specifičan dan ako želite da se snovi polako ostvaruju...

Postoji niz ađeoskih brojeva i kada se pojave stvaraju određene energetske frekvencije i otvaraju vrata do neke nove dimenzije, odnosno šalju poruke našeg srca direktno ka Univerzumu, piše Lovesensa.

Tako se 2.2. 2019. godine spajaju dve dvojke i čine magičan niz 2-2 koji simbolizuje apsolutni balans. U numerologiji dvojka predstavlja broj uspeha, moći, motivacije i napredovanja, pa se veruje da na ovaj dan treba što više da sanjate i razmišljate o svojim željama, jer će se tako lako ostvariti.

Ako ovo vidite na satu, odmah pomislite želju: svakog dana u ovo vreme otvara se neboAko ovo vidite na satu, odmah pomislite želju: svakog dana u ovo vreme otvara se neboSvakog dana izračunajte kada je zlatna minuta i baš u tih 60 sekundi zamislite iskrenu želju!

Osetićete talas kreativne energije i novih ideja, a razvijen entuzijazam stvora potrebu da pomažete drugima i tako kreirate dobru karmu.

Kada se spoje dve dvojke, nastaje apsolutna harmonija, zato je to idealno vreme da razmislite i poradite na duhovnom usavršavanju. Mnogi će danas shvatiti da je sve materijalno prolazno i da ne vredi očajavati zbog materijalnih stvari koje sebi ne možemo da priuštimo. Važno je da očistimo energiju iznutra, stvorimo svoj put ka višim idealima i bez straha možemo duboko da udahnemo i prepustimo se vetrovima života.

Ritual koji svakog dana ispunjava želje: evo kako da ostvarite ono što želite da postigneteRitual koji svakog dana ispunjava želje: evo kako da ostvarite ono što želite da postigneteRitualom možete da oplemenite bilo koji aspekt svog života za koji smatrate da zahteva malo više pažnje.

Pojačava se intuicija, a na videlo izlaze mračne osobine osoba u koje ste verovali, ali to vas neće rastužiti, već shvatate da ste u životu naučili još jednu lekciju i oslobodili se iz lanaca iluzija. Slušajte svoje unutrašnje biće, ono zna kada treba da odustanete, a kada da se aktivirate.

Niz brojeva 2-2 simbolizuje romantičnu energiju koja osvaja dušu, ali neće biti tako vidljiva i lako dosežna. Dok vlada energija magične dvojke, budite spremni da se menjate zarad ljubavi, otvorite srce i približite se srodnoj duši.

Univerzum će uvek biti uz vas!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.