Sutra je 4.4. - dan kada je energija kosmosa zaista magična: evo u koliko SATI treba da zamislite želju

Niz brojeva 4-4-4-4 znači da Univerzum čuje vaše želje i apel za pomoć - iskoristite ovaj magičan ritualni trenutak.

Pojava broja u nizu ili sinhronicitet predstavlja znakove Univerzuma i magičan trenutak u kojem se povezujemo sa kosmosom, piše Lovesensa.

Sutra je 4. april i pojavljuje se magija zanimljivog numerološkog niza 4-4. Broj 4 prema spiritualnom značenju predstavlja povezanost uma i duha sa fizičkim svetom.

Četvorka simbolizuje sigurnost, potrebu sa stabilnošću i snagu čvrstih uverenja i vrednosti.

Horoskop - stižu nam veličanstvene životne promene: evo kako od 4. do 7. aprila kosmos menja vaše planoveHoroskop - stižu nam veličanstvene životne promene: evo kako od 4. do 7. aprila kosmos menja vaše planoveHoroskop - neverovatna konjukcija Venere i Plutona donosi nam 3 ksomička dana za velike promene!

Spiritualna priroda niza brojeva 4-4 podseća na potrebu za postojanjemili stvaranjem svog ličnog i energetskog prostora. To znači da vam je potrebno mir i kutak gde ćete boraviti samo vi, vaše misli i snove. Napravite u svom domu prostor za meditaciju kako biste podstakli očuvanje unutrašnjeg mira i energetskog balansa.

Postoje 4 godišnja doba, letiri elementa (vatra, voda, nebo i zemlja) i četiri strane sveta - sve ovo je upakovano u lepo kvadratno pakovanje koje nagoveštava spiritualnu moć broja 4.

Pojava niza brojeva 4-4 može značiti potrebu da se vratite vašim korenima i budete prizemni. Ovo takođe asocira i na upornost i izdržljivost.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.