Kako da stvorite najbolju seksualnu konekciju sa partnerom: 5 načina da osetite pravu strast

Stručnjaci predlažu 5 načina za uspostavljanje perfektne seksualne konekcije sa partnerom!

Sam čin seksa ne stvara uživanje, već taj magičan trenutak strasti delo je ljubavnika, partnera, piše Lovesensa.

Postoje parovi koji se savršeno slažu, neguju ljubav i žele jedno drugo, ali problem se javlja usled nedovaoljne seksulane konekcije.

Seksulanost je vrhunska intimnost, spoj dve dijametralno suprotne energije koje se prepliću i spajaju u jednu.

Važan ljubavni savet psihologa: šta raditi kada u vezi nestane strastVažan ljubavni savet psihologa: šta raditi kada u vezi nestane strastPožuda i strast nas često zaslepe, ali suočavanje sa istinom nestaje kada ta ljubavna čarolija polako nestane! Evo šta raditi u…

Sama tehnika i dobro poznavanje erogenih zona nije dovoljna kako biste imali dobar seksulanoi život. Važno je da uspostavite taj strastveni kontakt sa partnerom, osetite njegovo telo, dušu, um i zadovoljstvo.

Stručnjaci predlažu 5 načina za uspostavljanje perfektne seksualne konekcije sa partnerom:

1. Intimno prijateljstvo sa partnerom

Mnogi tokom seksa se najviše fokusiraju na tehniku, svoj izgled, izgled partnerovog tela i žele da vođenje ljubavi izgleda kao na filmskom platnu. Međutim, taj "plastični" način vođenja ljubavi neće vas odvesti do zadovoljstva. Važno je da sa partnerom razvijete emocionalnu povezanost, poverenje i osećaj sigurnosti unutar veze. Negovanje prijateljstva i poverenja sa partnerom prvi je preduslov za dobru seksualnu konekciju.

2. Konekcija sa svojim telom

Svakodnevni život, odlazak na posao, kuvanje, plaćanje računa, prijatelji, partner, deca... Sve to nam ne ostavlja dovoljno prostora da se bolje posvetimo i upoznamo svoje telo. Pronađite vremena da posmatrate svoje telo i oslobodite se strahova. Budite slobodni i znatiželjni dok ga posmatrate i dodirujete. Tek kada se oslobodite stega u ličnom prisustvu, postaćete slobodni, zanimljiviji i maštovitiji tokom vođenja ljubavi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.