Granat jača plodnost i potenciju

Granat pomaže kod impotencije i frigidnosti, stimuliše metabolizam i potpomaže apsorpciju minerala i vitamina.

Prema mitu, granat je osvetljavao Nojevu barku danju i noću za vreme kiša i crnih oblaka. Njega su nosili krstaši koji su verovali da će im on osvetljavati put do kuće. U srednjem veku almadinski granat korišćen je u nakitu, kao i u crkvama i prozorima hramova.

Granat je kamen koji štiti od lopova koji nameravaju da ukradu vaše dragocenosti, ideje ili uspeh na poslu. On pomaže da se prevaziđu blokade kod pisaca, kao i nedostatak ideja na bilo kom polju rada.

Granat tradicionalno štiti i čuva decu kada idu na plivanje ili su blizu vode. Koristite granat ukoliko životinja nije srećna zato što ostaje kod kuće dok njeni vlasnici odlaze na posao.

Granat je kamen koji će ponovo probuditi ono što je dugo uspavano u vama. Pojačava plodnost i potenciju. Štiti od spoljašnjih opasnosti i nosi se kao zaštitni talisman. Dobro je imati ga u kriznim vremenima, kada se čini da nemate izlaza.
Granat pojačava dejstvo drugih kristala i čisti negativnu energiju iz čakri. U fizičkom domenu jača srce, reguliše krvni pritisak, štiti od leukemije, jača kosti... Pomaže kod impotencije i frigidnosti, reume i artritisa. Stimuliše metabolizam i potpomaže apsorpciju minerala i vitamina.

Održavanje kristala: čisti se pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, četiri puta mesečno, a zatim puni na suncu oko 15 minuta.

Astrološki znaci: Ovan, Škorpija.

Čakra na koju se stavlja: korenska.

Dragoslav Petrović, www.svetkristala.com

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.