Da li imate razvijenu seksualnu energiju: ovo su znaci kosmičke strasti i ljubavi

Kako da znate da li partner i vi posedujete pravu seksualnu energiju!

Zanimljivo je što je seksualnost često vodeća tema kada su u pitanju emotivni odnosi, a tako malo znamo o tom aspektu života, piše Lovesensa

Jedini način da obogatimo svoje znanje o seksualnosti jeste da naučimo kako da delujemo svojom vitalnom silom - seksualnom energijom. Kako oplemeniti, kanalisati i dobro usmeriti seksualnu eneegiju u svoju korist... To više neće biti tajna.

Seksualna energija je moćna sila koja utiče na mnoge aspekte našeg života. Znanje o njoj je dragoceno, ali kroz istoriju čovečanstva bilo je skrivano i nedostižno.

Melodija za podizanje erotske energije: frekvencije koje bude strast u romantičnoj veziMelodija za podizanje erotske energije: frekvencije koje bude strast u romantičnoj vezi

Nismo svesni koliko bogatu seksualnu energiju imamo u sebi. To nije energija koju je potrebno usmeriti samo na vođenje ljubavi, već energija koja pomaže da se usavršimo i razumemo svoje bivstvovanje u potpunosti.

Otkrivene tajne seksualnosti menjaju nas na najintimnijem ljudskom nivou. Iz neznanja seksualnu energiju trošimo nerazumno, a ona nas može pretvoriti u zdravu, vitalnu, kreativnu i zadovoljnu osobu. To se događa kada seksualnu energiju kanališemo u pravom smeru.

Već godinama seksualnost se smatra kao čin prekopotrebnog užitka ili kao proces reprodukcije. Vremenom se vizija o pravoj seksualnosti izgubila i zaboravili smo šta seksualna energija predstavlja.

Kako da stvorite najbolju seksualnu konekciju sa partnerom: 5 načina da osetite pravu strastKako da stvorite najbolju seksualnu konekciju sa partnerom: 5 načina da osetite pravu strastStručnjaci predlažu 5 načina za uspostavljanje perfektne seksualne konekcije sa partnerom!

U odnosu u kojem je seksualna energija razvijena, muškarac i žena su sjedinjeni u toplini erotske vatre i poseduu visoke frekvencije seksualne energije. Njihovo telo i dušu ispunjavaju osećanja ljubavi i radosti, a emotivno blagostanje razvija se i sve više raste. Ljubavnici u ovakvom tipu kosmičke ekstaze postaju svesni svoje divne prirode. Stvara se fizičko blagostanje i unutrašnja harmonija. Ovakva seksualnost predstavlja slavljenje života i način na koji doživljavamo sebe kao celinu.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.