11 znakova da ste pronašli svoju erotsku srodnu dušu

Ako je trenutno vaš seksualni život toliko uzbudljiv da razmišljate o tome da stavite aparat za gašenje požara ispod kreveta, to je znak da ste pronašli svoju seksualnu srodnu dušu.

Kada ste se prvi put našli u krevetu, imali ste osećaj da će to biti drugačije nego sa bilo kojom drugom osobom. Možda ste mislili da je bolje da ne govorite koliko vam je fenomenalno sa njim, da ne "ureknete" taj sjaj kako strast ne bi nestala. Ali, to je razlika između ludog seksa za jednu noć i seksualne srodne duše. Seks sa srodnom dušom ne može se "ureći" i seksualna privlačnost ne bledi.

Stvar je u povezanosti među vama. Čak i kada ste potpuno obučeni, vaša seksualna hemija se oseća. I iako je taj osećaj fantastičan, postoji i dublja veza između vas. Sve komponente srodne duše treba da budu na svom mestu da bi seks bio izuzetan.
Pogledajte ovih 11 znakova da ste pronašli svoju seksualnu srodnu dušu i proverite koliko se u njima prepoznajete.

Probudite moćnu seksualnu energiju ovom jednostavnom vežbomProbudite moćnu seksualnu energiju ovom jednostavnom vežbomU kundalini jogi vežbe su usmerene na jačanje energetskog tela izvođenjem krija ili tehnika čišćenja, kojima se aktivira ceo…

Nije vam do izlaska
Kada odbacujete planove za izlaske jer radije ostajete kod kuće u krevetu sa partnerom, to je siguran znak. Čak i vaš najdraži restoran, u poređenu sa tim, zvuči nezanimljivo.

Zna šta da radi, bez vaših uputstava
Kako je objašnjeno u Psychology Today, seksualna kompatibilnost nužna je za zadovoljstvo, a sa seksualnom srodnom dušom zadovoljstvo je zagarantovano. Usklađeni ste i oboje tačno znate šta da uradite da ono drugo doživi vrhunski užitak.

Daje vam komplimente
Rado vas pohvali, kako u krevetu, tako i izvan njega. To je još jedan podsetnik da malo laskanja čuda čini.

Asteroid Eros kontroliše strast, vernost i seks: astrolozi otkrivaju tajne nebeskih ljubavnih strelaAsteroid Eros kontroliše strast, vernost i seks: astrolozi otkrivaju tajne nebeskih ljubavnih strelaVernost je osnova jakog Erosa u Raku, a kada je Eros u Škorpiji - tada je u svojoj kući...

Nesebičan je
Kada ste sa tom osobom, nije vam potreban razlog da prestanete glumiti orgazam, jer je svaki stvaran. Vaša seksualna srodna duša uvek se pobrine za vaš užitak, makar to značilo da on mora da pričeka.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.